1

umarım yakın zamanda yeniden etkinlik ya da bir yarışma yapılır. ama ben artık sorumaniden daha değişik etkinlikler bekliyorum. biraz daha bilgiye yönelik ve hakeden ile etmeyeni ayırt edebilecek şeyler olabilir. @poyrazim arkadaşıma da sonuna kadar katılıyorum. en son yapılan yarışmada tek bir noktalama işareti kullanmayan kişiler dereceye girmiş durumda. dümdüz yazıp geçiyorlar. sitede imla kurallarına da dikkat etme kuralı var ama dikkat etmeyen kişiler çok fazla ve yarışmada ödül alacaklar. neyse umarım yakın zamanda yeni yarışmalarda yarışma şansımız olur ben seviyorum yarışmayı.

0

ben bilmem sorumani bilir. :) :) bekleyip göreceğiz.

0

şu an hiçbir fikrim yok o gün bile habersiz başladı yarışma zaten yarışma oluyor da ne oluyor imla kurallarına uymayan kaç kişi var ama gene de gel gelelim parasını alacak hani ben haksızlığı sevmiyorum bilmiyorum böyle olursa benim artık bu siteye girme hevesim kalmayacak yani burada en çok aktif olan 7-8 kişi varız eğer böyle bir haksızlığa uğrarsa gerçekten de ben çok üzülüyorum bu duruma.

0

bu soruya vereceğim cevap benim düşüncem 2 kat kazanç etkinliği başlayacaktır.ve tahminim cuma günü başlayıp pazar günü bitecektir.