0

bence gelmeli çünkü bir yarışma bitince diğer yarışmanın başlaması site içinde biz üyeler içinde çok iyi olur hem kazancımız yükselir hemde bilgimiz artar şu sıralar yeni yarışmalar gelmiyor ama bence en kısa sürede yenilikler gelecektir siteye.

0

etkinlikler tamamlandıkça yenilerinin de geleceği zaten aşikar bir durum arkadaşlar. şu sıralar 100 tl ödüllü yarış tamamlandı ve sadece 500 tl ödüllü yarış kaldı malumunuz. bu da bittiği zaman en fazla iki gün içerisinde sırası ile yine iki ödüllü yarışma getireceklerini düşünüyorum. yarışma psikolojisi daha doğrusu yarışmayı kazanma psikolojisi insanları ödülün kendisinden daha fazla cezbetmektedir. yayınlanan şampiyon listelerinde insanların kendi isimlerini görmesi onlar için bir uyuşturucu etkisi bile yapabilmekte. hele de üst sıralarda iseniz ödül bile artık sizi ilgilendirmiyor olabilir. tek derdiniz sizi kimsenin geçememesi. çok sağlıklı bir durum olmadığının farkındayım ancak kişisel itirafım olarak alın bu durum benim için çok yüksek oranda böyle. tabii ki ödülü de umursuyorum. eğer ödülünüzü ne yapacaksınız gibi bir soru gelirse seve seve cevaplarım. konuyu fazla dağıtmak istemiyorum. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

yenilikçi yöneticileri var sitenin. ilginç ve empatik fikirleri var. zaman geçtikçe yepyeni uygulamalarla gönülleri fethsedecekler gibi görünüyor.

umarim bu yeniliklerle güzel yerlere gelir site.

0

daha yeni bir site olduğu halde, birçok yeniliği hızlı bir şekilde getirdi, yazarlarının fikirlerini önemseyen bir site, daha çok yenilik geleceğini tahmin ediyorum.

0

bence gelir. site daha yeni cünkü. illa ki olacaktir