0

bu markayi zayiflamak isteyen kisiler kullaniyor.. benim en yakin arkadasim da herbalife'in urunlerini kullanip zayifladi... gerci bu markanin bobreklere zarar verdigi soyleniyor. bircok sikayet de var bu marka hakkinda. saglik sorunlari yasayanlar olsun, ölümle sonuclananlar filan olmus. ölümden dönenler olmus.. bu marka hakkinda baya sikayet var arastirdigima gore. tamam zayiflayanlar var, cok guzel zayifliyorlar filan ama... saglik sorunlari yasatabilir, akcigere karacigere zarsr veriyor zaten... sikinti o yuzden.. ben kullanmayin derim. zaten sadece zayiflama cayi ile zayiflanilmiyor. destek sey gerekiyor.

0

herbalife çayı özellikleri zayıflamak isteyenler için kullanılan bir çaydır. insanlar zayıflamak için bu çayı özellikle de içerler.içerisinde kimyasal katkı maddesi içermez dolayısıyla gerçekten vücudumuza çok zararları vardır çok dikkat edilmelidir bu çay içerken çok dikkat edilmelidir. özellikle de sağlığına çok zararlıdır bulantı kusma gibi pek çok sağlık sorununu beraberinde getirir. insanlar gerçekten çok dikkat etmelidir bu çayı içerken. zayıflamak uğruna içilen burçay gerçekten ölümcül olabilir.insanlar daha çok kilolarından kurtulmak için kullanırlar ama bazen kilo vereyim derken ölümcül olabilir bu.

0

benim de bildiğim kadarıyla bu çayı içmek böbreklere zarar veriyormuş. ve bu çayı içenler yavaş yavaş ölüme doğru gidebiliyormuş, genellikle böyle şeylere inanmıyorum. yok işte zayıflatan bitki çayları falan filan bence siz de inanmayın ve kullanmayın bunlar benim tavsiyemdir.

0

bobreklere zarar verdigi soyleniyor. olumler oluyormus bu urunleri kullanmanin sonucunda. bu markayla ilgili cok sikayet var. ama hala birsey yapilmiyor nedense. hatta amerika'da yasakli bir markadir herbalife.

0

bobreklere zarar verdigi ve alerjen maddeler icerdigi icin ölümlere kadar goturebiliyor.