0

evet elektrikli battaniyeyi üzerimize örtmek zararlıdır kablo kopabilir uyurken ve bizede elektrik carpabilir ölebiliriz.

1

elektrikli battaniye ben hiç kullanmadım ama kullananlardan duyduğuma göre yatmadan evvel fişini takıyorsunuz, yatağa gireceğiniz zaman da fişi çıkarıyorsunuz. sakın unutup yatağa girmeyin. evren korusun. bir kaçak falan olur.

0

elektrikli battaniyenin genel olarak zararlı olduğunu düşünüyorum. sonuçta bu şeyde elektrik mevcut ve bir hatanın yaşanmasının sonucu çok ağır olabilir. can kaybına, mal kaybına, yangınlara ve bunun gibi birçok zarara neden olabilir. sağlıklı olduğunu da pek düşünmüyorum.

0

evet elektrikli battaniye normalde zararlı yani çoğu insan da öldü. haberlere bile çıktı. yani tehlikeli elektrikli battaniye kullanmak yatmadan önce battaniye ısındıktan sonra fişini çekmek lazım yoksa elektrik çarpa bilir. hatta bir ara ben de almayı düşünüyordum ondan sonra çok ölen olmuş diye almaktan vazgeçtim. sonuçta tehlikeli yani ne işim olur benim öyle şeyler onun için tavsiye etmiyorum zararlı bana göre tehlikeli.

0

küçükken kullanırdım genelde açık halde uyurdum üzerime örtmezdim ama üzerinde uyurdum ve çogu zamanda sabaha kadar açık kalırdı