0

istanbulda yaşıyorum ve hava şartları bu sıralar serin ve hafif yağmurlu. ama genel olarak kışın istanbulun havasının soğuk olduğunu düşünüyorum

0

kayseride yasıyorum. geçen sene çok iyi hatırlıyorum 24 kasım öğretmenler gününde her taraf kardi çetin bir kış vardı. bu sene iki üç defa kar yağmıştır. o da tutmadı zaten. yani 30 yaşıma kadar ilk defa böyle karsız bir kış görüyorum. nedeni nedir bölemiyorum yani. mart ayına kadar kış devam ederdi kayseride hiç kış görmedik bu sene.havalar soğuk gidiyor ama çetin kış yok geçen seneler gibi.

0

burasida soğuk olur bazen sıcak oluyor kafaya göre valla ama bir kis gelip kar yagmadi normalde bu mevsimde yağması lazımdı.

0

ben şuan okuduğum yer baya soğuk oluyor. ben sıcak yerden geldiğim için zorluk çekiyorum. doğalgazı baya önceden açtık ben yine üşüyorum. battaniyenin içinde bile çoğu kez üşüyorum bazen. buralar baya kış günü soguk oluyor. ben donuyorum.

0

bir öyle bir böyle nasıl bir hava ben de bilmiyorum. çok değişken havaya sahip bir şehirde yaşıyorum. ama şuan soğuk yani hem de baya bir soğuk.

0

isparta'da yaşıyorum. günden güne soğuyor. bazen hiç ummadık bir zamanda hava güzel olabiliyor ya da kapalı olabiliyor. henüz kar yağmadı, heyecanla bekliyoruz.