1

15bini görürüm gibi geliyor jokerlerle. ama belli olmaz oradaki atmosfer, heyecan durumuna göre değişir durumlar. şimdi katıldığım canlı bilgi yarışmalarında bile şıkkı işaretledikten sonra ah cevap o değildi diyorum. bildiğim sorularda bile yanılıyorum. yabancı soruları çok bilemiyorum. bu nedenle iddialı olmamak gerekli. keşke katılabilsem bine de razıyım ama yıllar oldu çağıran yok.

0

ya şimdi öyle birşey ki... ben sürekli birşeyler okurum... kafamın içine baksanız resmen bilgi kirliliği diyrbilirim... bir işte yabancı ülkelerde olan olaylara biraz fransız kalabiliyorum. onu da işte ya magazin takip etmediğimden ya da yabancı basınların haberlerini takip etmediğimden yani... şimdi millete zor gelen bir soruyu belki bilebilirim. o da 60 binlik soru olur genelde... yani 60 ya d a125 binlik soruyu açtırırım ama yanıtlamayabilirim... yani 60 ya da 125 bin liraya kadar çıkarım o yarışmada... ama tabi oranın atmosferi farklı oluyor... heyecan oluyor. o kadar kişi seni izliyor, kameralar, nasıl sorular gelecek filan diye düşünürken işte ilk soruda bile elenebiliyorsun... ama işte eğer hep bildiğim yerlerden denk gelirse 60 bin tl lere kadar çıkarım diye tahmin ediyorum ben... işte bir çağırsalar, güzel olurdu ama.. işte nasip... yıllardır bekleyenler var çünkü.

0

ya şimdi öyle birşey ki... ben sürekli birşeyler okurum... kafamın içine baksanız resmen bilgi kirliliği diyrbilirim... bir işte yabancı ülkelerde olan olaylara biraz fransız kalabiliyorum. onu da işte ya magazin takip etmediğimden ya da yabancı basınların haberlerini takip etmediğimden yani... şimdi millete zor gelen bir soruyu belki bilebilirim. o da 60 binlik soru olur genelde... yani 60 ya da 125 binlik soruyu açtırırım ama yanıtlamayabilirim... yani 60 ya da 125 bin liraya kadar çıkarım o yarışmada... ama tabi oranın atmosferi farklı oluyor... heyecan oluyor. o kadar kişi seni izliyor, kameralar, nasıl sorular gelecek filan diye düşünürken işte ilk soruda bile elenebiliyorsun... ama işte eğer hep bildiğim yerlerden denk gelirse 60 bin tl lere kadar çıkarım diye tahmin ediyorum ben... işte bir çağırsalar, güzel olurdu ama.. işte nasip... yıllardır bekleyenler var çünkü.

0

gerçekci olursam 15.000 tl yi görürürm 1 milyon tlyi zorlarım diye düşünüyorum

0

15 bin ya da 30 bin alirim diye dusunuyorum. ama bazen oyle bir oluyor ki cok basit dedigimiz mesela 90 lar kusagindaki bir cizgifilmi biz bilebiliriz ama suan 50 yas ve uzerindeki kisilere sorsak bilemeyebilirler. yani biraz da basit diye soyledigimiz birseyi baskasi bilmiyor olabilir. ondan dolayi erken bile elenebiliriz.

0

valla sanki 15 bin lira alırım gibi geliyor ama gaza gelip zorlamamak gerekiyor. azi beğenmeyen çoğu bulamazmis. bana o bile yeter.

0

o bence mukadderat.
çok alakasız bir soruyu bir yerlerden hatırlıyor olabiliriz. çok kolay bir soruyu da hiç duymamış olabiliriz. ama en fazla otuz bin alabilirim diye düşünüyorum.

-1

katılsam ne kadar kazanırsam onu alırım. fazlasında gözüm yok.