0

ben özellikle açıp izlemiyorum ama karşıma çıktığı zaman da kanalı değiştirmiyorum. çünkü sunucu programın kendisi kadar önemli insanın gözü eski sunucuya aramıyor değil. ama şu dikkatimi çekti bugüne kadar izlediğim zaman diliminde bir kişi bile bir milyonu alıp gidemedi.

0

evet izliyorum sevdigim bir yarismadir katılmayı cok istiyorum ama kendime guvenemiyorum normalde televizyon başında cogu soruya doğru cevabı veriyorum ama oranın aurasi cok değişik bir ortamdir ben cok heycanli biriyimdir en ufak seyde panik yaparim bu yuzden katilamiyorum aksamlari misir patlatir televizyonun karsisina yavaş izleriz ailecek eyer isimiz olursa veya misafirliğe gidersek sabah tekrarina bakarız hic kacirmayiz bence bilgi açısından cok iyi sorular var bazen saskinlikla baktigim sorular bile cikiyo

0

eskiden çok izlerdim. kenan ışık'tan sonra o koltuğa en çok selçuk yöntem yakışmıştı. selçuk yöntem de değişince artık eski tadı kalmadı gibi pek izleyesim gelmiyor. zaten yerli dizi yersiz uzun bitmek bilmiyor ki kim milyoner olmak ister ya da başka bir program izlemeye vaktimiz olsun. arada bir onun yerine trt 1'de ki 3'te 3 tarih yarışmasını izliyorum.

0

kim milyoner ister yarışmasını ara ara izliyorum.

0

evet. arada bir izliyorum. ama eskisi kadar hoşuma gitmiyor. gözlerim hala kenan işık i arıyor.

0

bende hâla izliyrum eskisi gibi heyecanlı olmasada murat yıldırım da iyi sunuyor ya

0

hala koca ülkeden 1 milyonu alıp giden olmasada izliyoruz genel kültür amaçlı...

0

arada izliyorum çünkü eski tadı yok çükü sunucudan kaynaklı olabilir.

0

program, yarışma sadece kenan ışık sunuyor iken izlenebilir ve heyecanlı durumdaydı. kenan ışık'ın sunumu bir başkaydı çünkü.

0

kim milyoner olmak ister yarışmasını çok seviyorum ve her hafta izliyorum diyebilirim.tek izlediğim program yakın zamanda bende katılmayı planlıyorum.