1

erkeklerin üzerinde görmek istemediğiniz renkler hangileridir?

ben kırmızı görmek istemiyorum.

5 cevap
0

rengin cinsiyeti olmaz herkes istediği her rengi giyebilir

0

bence herkes her istediği rengi giyebilir yeter ki kalıbı uygun olsun. kalıbı uygun olsun derken kıyafetten bahsediyorum. bir erkek isterse kırmızı da giyer ki ben çok yakıştırıyorum ama böyle kadın kıyafetlerine benzemeyen erkek erkek duran kıyafetlerden bahsediyorum. yada çok dar kot pantolonlardan giyinmesinler mesela. başta da söylediğim gibi benim için kıyafetin rengi önemli değil ne kadın için ne de erkek için herkes istediği sevdiği rengi giyebilmeli. sadece erkeklerin dar tıpkı kadın kıyafetlerini andıran kesimlerde kıyafet giymelerini doğru bulmuyorum.

1

renk olarak kısıtlama yapmak doğru değil belki ama bazı tonlar hiç gitmiyor gerçekten. yoksa renklerin cinsiyeti olmaz, tabi süslü ya da parlak şeyler hoş durmuyor, yadırgıyorum.

0

erkeklere pembe renkli kıyafetler bence yakışmıyor.bu renk kadınlarda daha güzel duruyor.ama erkeklerde pembe ,kırmızı olmuyor .yinede kendine yakıştıran istediği rengi kullanabilir.zevk meselesi.

0

ben gorim sıkıntı yok her renk olur ama pantolon olarak olmasın üstlerine gitsinler pembe kırmızı pantolon çok kötü duruyor ya gerçekten.