0

evet aşkı memnu dizisini izliyordum ben yani o dizi hafızalarda gerçekten derin bir iz bıraktı behlül'ün ve bihter'in yasak aşkı gündem de olay yarattı halen aklımdan çıkmıyor.

0

evet izliyordum,efsane bir diziydi ama sevmiyordum.

0

o igrenc sey kesinlikle ama kesinlikle izlenmez

0

kendi sezonundayken izlemedim de tekrarları çıkardı sürekli. bir ara annem takıldı bu tekrarlarına. ister istemez bende izliyordum aşk-ı memnu'yu.

0

normalde dizi sevmememe rağmen severek izlediğim nadir dizilerden biriydi çünkü oyunluluklari çok iyiydi kaliteli bir yapımdi suanki diziler gibi saçma sapan değildi

0

aşkı memnu dizisini aslında izlemiyordum. fakat bazen o gün gelen misafirler izlemek için açıyorlardı mecburen bende izliyordum. öyle öyle az buçuk izlemiş oldum.

0

evet tabi izlemeyen çok nadir kişi vardır diye düşünüyorum.

0

evet bir zamanlar izlerdik aşkı memnu dizisini hepsini seyretmem ilimdir ancak ara ara baktığım olmuştur yani aşinayım hemen heme olanlara. bu yüzden de biliyorum. yani çok harika değildi açıkcası ama genel olarakta fena değildi sadece konuyu uzatmaları güzel oldu kısa zamanda bitirdiler. birde oyuncuların performansları iyidi.

0

aşkı memnu dizisini izliyordum kenan imirzalıoğlu kıvanç tatlıtuğ kenan işığın oynadığı ve bihter ablamızın çok güzel bir ablamızdır onun oynadığı bir dizidir polisin kabusu yılbaşı geceleri diş herkesin yeri peygamberin bulmak ve dans ediyor gece bizim için korku saatler demektir öğleden sonra başlayıp yeni gün önceye kadar süren bir türlü bitmek bilmeyen kanlı karanlık bir kabus hiçşaşmaz mutlaka biri bu kaç çıkar mutlaka birileri ateş eder birileri bıçağı çeker birileri birilerini öldürürüm güne kadar hep böyle konuş ondan sonra da böyle olacaktır işte bu yüzden izinler kaldırıldı bütün teşkilatı kendilerinden insanlar lüks restoranlarda gece kulüplerinde ama çoğunlukla da evlerine ailelerine sevdiklerine başbaşa eğlenirken bence polisler sıkıcı karakollarımız da güya küçük kutlamalarına yeni yılın gelişini koşulları hepimizin canın sıkkın daha sizden herhangi yenebilecek alması nedeniyle hepimiz istedik değildir ama tuhaftır bu gece zaman akıp gitmiş birkaç yaralama olayının özellikle taksim'de her yıl başı görülen taciz özelliklerinin dışında kayda değer bir yukarı olmamıştır belki de bu gece istisnai topu yılbaşı gecesi kimse kimseyi görmeyecek de polisin kabus yılbaşı geceleri dir herkesin görüp eğlendiği mutlulukla dans ettiği o gece o gece bizim için korkunç saatler demektir öğleden sonra başlayıp yeni yılın ilk günü bitinceye kadar süren bir türlü bitmek bilmeyen kanlı karanlık bir kabus hiçşaşmaz mutlaka bir yukarı çıkar mutlaka birileri ateş eden birileri birilerinin öldürür bugüne kadar hep böyle olmuş bundan sonra da böyle olacaktır işte bu yüzden izinler kaldırılır bütün teşkilatı kendi üzerindedir insanlar lüks restoranlarda gece kuluplerinde ama çoğunlukla evlerinde ayrıldı sevdiklerine başka şeyler iken biz polisler sıkıcı kara kollarımızdaki ve küçük kutlamalarla yeni yılın gelişini kutlamış hepimizin canlısı kimdir dahası telsizden her an gelebilecek alması nedeniyle hepimiz tetik değildir ama tuhaftır bu gece zaman akıp gitmiş birkaç yaralama olayının özellik ve taksim'de her yılbaşı görülen taciz ceza aletlerinin dışında kayda değer bir yukarı olmuştur belki de bu gece istisnai de bu yılbaşı gecesi kimse kimseyi öldürmeyecek de belki de katiller ara vermişti canları istemiyor da öldürmeyi son olarak aşkı memnu çok güzel bir dizidir herkesin baştan izlemesini tavsiye ederim

0

evet aşkı memnu dizisini izliyorum çok güzel bir film kenan işığın ve kıvanç tatlıtuğ'un oynadığı bir dizidir polisin kabusu yılbaşı geceleri dir herkesin gülüp eğleniyorduk ve dans ettiği o gece bizim için kur bursa'da demektir öğleden sonra başlayıp yeni yılın ilk ulaşıncaya kadar süren bir türlü bitmek bilmeyen kalınlığı karanlık bir kabus hiçşaşmaz mutlaka bir kuvvet çıkar mutlaka birileri ateşle derbileri bıçağın çeker birileri birilerini öldürür bugüne kadar hep böyle olmuş bundan sonra da böyle olacak da işte bu yüzden izinler kaldırılır bütün teşkilatı kendi üzerindedir insanlar lüks restoranlarda gece kulüplerinde ama çoğunluk ödevlerinde aileleriyle sevdiğine de başka şeyler derken biz polisler sıkıcı karakolda aramızdaki en küçük kutlamalarla yeni yılın gelişini karşılarız hepimizin canım sıkkın ve dahası telsizden gelebilecek analık nedeniyle hepimiz istedik değildir ama çoktur bu gece zaman akıp gitmiş birkaç yaralama olayının özellikleri taksim'de yılbaşı biletlerinin dışında kayda değer bir yukarıda olmamıştı belki de bu istisnai de bu yılbaşı gecesi kimse kimseye öldürmeyecek de

1

evet severek izliyordum. güzel bir diziydi zamanında bence.

0

aşk-ı memnu dizisini şuana kadar hiç izlemedim. genel olarak yayınlandığı tarihte çok ilgi gören bir dizi olmuş olduğunu biliyorum.

0

yayınlandığı tarihte izliyorduk fakat tekrarlarını izlemedim.

0

izlemeye mecbur bırakana kadar tekrarını koydular zaten