0

ben olsam boşarım bu kadar açık ve net asalak besleyecek değilim

0

evde erkekler sadece oturacaksa hiç yakışmıyor salon süsü gibi bence çalışmalı bir uğraşı olmalı eşinede evde yardım etmeli

0

doğrudur. doğru olmamasının nedeni toplumumuzun ataerkil bir kültür yaşaması ve insanlara bir görev yüklemesidir. bu durum insanları birer programlı robot haline dönüştürüyor ve insanlar keyif aldıkları işleri yapmak yerine toplumun baskısı ile yapmak istemedikleri olayları yapmak zorunda bırakılıyor.

0

özellkilde de günüzümüzde her erkek çalışcak diye bir algı kalmadı evde bazen erkekler kalabilir ve eşleri çalışabilir fkaat bu durumlarda erkekler de evde olduğun zamanlarda boş boş oturmak yerine ev işlerine elinden geleni ve hatta elinden gelenin de fazlasını yağarak eşinden bu sorumluluğu almaldıır. tabii bu şekilde yarıdmcı olunduktan sonra eşi eve geldiğin yemeğini koyup sofrasını kaldırdıktan sonra bir sorun yokur. ama hem evde oturup hem de etliye sütlüye karışmayıp gün geçirmek olacak iş değildir. bir evdeki tüm bireylerin eve ya maddi yada manevi birarıdm sağlaması gerekldiir. yaşı veya eterliliği olmuyorsa tabii ki çıkıp ta bir işte çalışmayacak ama evin içine kendi yapabileceği sorumlulukları üstelenecek en azından. veyahut da evin içindehiç bir şey yapmak elinden gelmiyor hiç anlamıyorsa da çıkıp iş arayacak eve maddi birgelir gelir sağlayacaktırç aksi takdirde doğrlunun yanlışlığnın konuşulmasına bile gerek yok durmunun resmen rezaleti adaletsizlik ve haksızlık olyur. ne deolsa aile içindeki bireylerin birbirlerine karşı sorumlulukları vardı olamalıdır da ve bnlar yerine getirliğ bu sorumluluklara saygı duyulmaldıır.

0

tabii ki de hayır. hiç doğru değil. kadın ve erkek birlikte bir yaşam kurdularsa eğer ikisininde fedakarlıklarda bulunup emek verip çalışıp bu hayatın devamını sağlaması gerekiyor. bence tek taraflı olacak bir şey değil bir taraf çalışır bir taraf evde oturur gibi bir şey söz konusu olamaz eşit olmalı. hele ki bu devirde bir kişinin çalışması ile geçim aşırı zor. o yüzden ikisi de emek vermeli..

0

tabi ki doğru değil. bir insan çalışmadan, üretmeden gün boyu evde yatıp ne yapacak. erkek dediğin bu durumu hazmetmemeli her insan için bir şeyler üretmek fayda sağlar. gün boyu evde oturup başkalarından geçinerek yaşamak doğru bir davranış değildir. o erkek bu şekilde davranırsa ne ailesi, ne eşi, ne çocukları ona saygı ve sevgi gösterir.

0

bir erkek olarak evde oturup çalışmayan kişilere çok kızıyorum.hele ki mesleği iyi olup ta işi de olan kişiler acıyorum.kardeşim git çalış hem kendine hem ailene katkın olur.biraz kendine de güven gelir.

0

erkek dedigin eve ekmegini helaliyle getirip esinin cocunun yuzunu guldurebilmeli

0

evet var oyle erkekler malesef benim tanıdığım var oda öyle çalışmayı sevmiyor hanımın ağzından duydum çalışmayı sevmiyor ben çalışıyorum o evde oturuyor. gayetde rahat senden benden ama çekilmez böyle insanlar

0

bence eve katkısı olmayanın, kendisine de bir katkısı olmaz.

0

doğru değildir. evde iş yapmadan (engeli yoksa eğer) oturan erkeğe erkek denmez. erkek dediğin evini geçindirir. kadınların bile çalışması gerektiği bu devirde erkeklerin boş yatması akıl işi değildir. bana çok saçma geliyor.

0

kesinlikle böyle bir şey olmaz. fizik kurallarına aykırı.

0

ben olsam boşarım bu kadar açık ve net asalak besleyecek değilim