0

bir fenerbahçeli olarak bu takıma o kadar üzülüyorum ki... soru bayağı bir zaman önce sorulmuş ama yine de cevap vermek istedim. fenerbahçe taraftarlarının bir çoğu gibi bende ersun yanal hocayı istiyordum. ve bu istek yönetim tarafından kabul gördü. ancak ersun yanal'da bu işe bir çözüm bulamayacak sanırım. tarihimizin en kötü sezonunu geçiriyoruz. küme düşme hattındayız ve bu utanç verici bir durum. sezon sonunda işe yaramayan bütün oyuncularla yollarımızı ayırmalıyız. dünya çapında kariyeri olan bir kaç oyuncu takviyesi yapmalıyız özellikle forvet hattına.

0

bence benim düşüncem herşeyden önemli olarak suan fenerbahçe 3 kulvarda mücadele eden bir ekip takımdaki ruhu kıran ise giden ve gelen hocalar kırdı gercek den.bu takımda şampiyonluk yaşayan bence takımı daha iyi tanıyan ve futbolcularin da daha çok sevdiği hoca ersun yanaldir.o hocamizda geldi ve takım ruhu ve öz güveni yerine geldi butun kara bulutlar takımın üzerinden gitti bence hersey den önce takım ileriye yeni hoca ve ekiple daha iyi olcak bir seviyede bence.

0

gerçek den suan fenerbahce de başarılı olacak olan teknik direktor.ersun yanaldi bu takımda şampiyonluk yaşayan hoca gelmesiyle zaten 2 maçta çok iyi sonuç almasada takım için deki ruhu gercek den futbolculara aşılamaya başladı bile kadro dışı kalanlar kadroda uyumsuz olanların yüzü gülüyor taraftarda memnun ersun yanal in gelmesinden suan 2. yarı hazırlıkları da çok hareketli ve neşeli bir ortamda geciyor 3 kulvardada başarı sağlıcak yapıya sahip fenerbahçe en çok suan lige odaklanmasidir suan ole görüntü var zaten ilk beş sıraya girer diye dusunuyorum fenerbahçe spor kulübü

0

fenerbahçe'ye gelmesini istediğim teknik direktör ersun yanal'dı.hatta takımın başına geçtiğimiz cuma günü gelen ersun yanal iki günde takımı bir maçı hazırlayarak erzurumspor maçını hazırladı. ve bana göre ilk yarıda kesinlikle ersun yanal bize 2014 senesinde oynadığı futbol hatırlattı diyebilirim. baktığımız zaman ersun yanal hücum futbolunun çok seven bir hoca olduğu için devamlı hücum yapacak bir takım hazırlamaya çok seviyor. bu takıma kesinlikle 1-2 hücum oyuncusu alınırsa eğer ben bu takımın çok üst sıralara çıkacağını düşünüyorum. şu an çok kötü durumdalar ve 15. sırada olduklarını görebiliyoruz bu durumdan bu takımı kurtarabilecek olan teknik direktör olan ersun yanal takımın başında eğer ersun yanal'ın istediği transferler gerçekleşirse ben bu takımın yavaş yavaş üst sıralara doğru çıkacağını düşünüyorum. çünkü ersun yanal bu takım için her şeyini verebilecek bir teknik direktör bir zaten fenerbahçe'ye gelirken söz konusu fenerbahçe ise gerisi teferruattır. diyerek büyük bir söz söylemiştir. umarım fenerbahçe'yi üst sıralara doğru taşıyabilir.

0

fenerbahçe kulübü olup da bu sezona çok kötü başlamış durumdadırlar. özellikle baktığımız zaman hollandalı teknik adam fenerbahçe için başarılı transferler yapamadığı için başarısız sonuçlardan sonra gönderilmiştir. fenerbahçe taraftarı oldukça bu konuya da oldukça çok sevinmiştir. çünkü kötü gidişat dan sonra taraftarın bayağı bir tepkisini aldığını düşünüyorum. şu anda takımın başına ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adam getirilerek fenerbahçe kulübünü biraz olsun toparlamaya çalışıyor. ersun yanal daha önceki senelerde fenerbahçe kulübünü çalıştırmış ve takımın içerisinde hangi oyuncuların iyi oynayıp oynamadığını aslında biliyor. bu yüzden fenerbahçe kulübüne ersun yanal gibi başarılı bir teknik adam getirmeleri gayet iyi oldu. fenerbahçe kulübü şu anda ligi'nde pek fazla başarılı sonuçlar alamadığı için bir an önce atağa kalkması gerekiyor. bakıldığı zaman forvet mevkiinde oldukça bayağa bir eksik olduğunu görüyoruz. en çok transfer yapması gerektiğini düşündüğüm sezon budur. çünkü şu anda takım içerisinde oldukça gereksiz oyuncular fenerbahçe kulübünde oynamaya devam ediyor. ligin başında o kadar transfer yapıldı ama hiç bir oyuncu hiçbir şekilde performanslarını gösteremedikleri için başka takıma satması gerekiyor ya da kiralaması gerekiyor. eğer bu şekilde devam ederse fenerbahçe kulübü çok kötü sezon geçirecek ve büyük bir ihtimalle de alt lige düşmeye doğru ilerliyor. fenerbahçe kulübü'nün ersun yanal gibi teknik adamı getirilmesi taraftarı çok sevindirmiştir. ersun yanal geldikten sonra kendi evinde erzurumspor hazırlamışlardır ve maçın ilk yarısında ki üstünlüğünü maç sonunda fenerbahçe kulübü gösterememiştir ve maçtan 2-2 beraberlik çıkmıştır. 2-2 olmasının sebebi de aslında fenerbahçe kulübündeki savunmanın yetersiz olmasının düşünüyoruz. çünkü özellikle son gol de çok başarısız bir şekilde gol yediklerini ve taraftarın moralini bozmuşlardır. tabii ki yavaş yavaş düzelmek için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum ve fenerbahçe taraftarı da bütün maçlarını tam destek vermeye devam edecektir. ilk yarı dönem içerisinde transferde büyük maddi sorunlar yaşayabilirler ve ali koç'un açıklamasında hatta uefa avrupa ligi'ne bile gitmeyiz diye bir açıklaması vardır. inşallah fenerbahçe kulübü için çok iyi sonuçlar doğurur bu transfer sezonu özellikle. daha iyi yerlerde gelirseler biraz olsun ikinci yarıda üst sıralara doğru tırmanmaya başlar ve ligin biraz olsun zevki çıkar. özellikle avrupa ligi'ne şu anda çok önem verdiklerini ve türkiye kupası ile birlikte üç kulvarda ilerlediklerini görüyoruz ve fenerbahçe kulübü için de oldukça bu zor olacak. eğer avrupa liginde zenit gibi kuvvetli bir takım eklerseler moralleri tamamen üst seviyeye çıkacaktır. özellikle zenit takım için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum fenerbahçe'nin o sahadan galip gelebilmesi çok mümkün gözükmüyor ama. çünkü oradaki hava şartları oldukça olumsuz bir şekilde olacağını o günleri de göreceğiz. inşallah türk takımlarımız daha avrupa liginde iyi başarılar.

0

fenerbahçe'ye gelmesin istediğim teknik direktör ersun yanal de şu an takımın başına gelmiş bulunmaktadır.ve hatta ilk maçına çıktı bana göre çok başarılı bir futbol oynat ancak 2-0 öne geçmesine rağmen fenerbahçe'nin kişisel oyuncu hataları yüzünden maçını 2-2 geldiğini düşünüyorum. ben ersun yanal'ın ilk maçı takımın bu kadar çabuk sürede hazırlamasını çok çok şaşırtıcı bir durum olarak gördüm. gerçekten ersun yanal çok büyük bir hocadır. ancak ara transfer döneminde umarım hocanın istedikleri transferden alınır ve fenerbahçe'yi istediğimiz yerlerde görebilmeyi umut ediyoruz.

0

fenerbahçe'ye gelmesini istediğim teknik direktör şuan ersun yanal'dır. ersun yanal fenerbahçeyle görüşmelere başladı. umarım bu görüşmeler olumlu sonuçlanır. ve ersun yanal fenerbahçe'nin tekrar teknik direktörü olur ersun yanal'ı özledik bu hollanda'lı teknik direktörler yüzünden.