0

telefona indirip kullanacağımız bir programı olabilir o zaman googledan girmek zorunda kalmayız ve x2 özelliği her hafta bir gün açılmalı bence

0

herkesin günlük soru sorma hakkı sınırlandırılmalı böylelikle hem soruların kalitesi artar hemde herkes soru sorma imkanı bulur.

0

siteye daha farkli olarak tabiki daha bilmece turu gibi şeyler olabilir bence yada deyim tekerleme bölümleri veya benimde verdiğimiz sorulara cevapların mavi yada kırmızı olarak renklenmeli vede verdiğimiz cevapların hangisi olduğunu kafamız karışmadan daha sağlıklı cvp verebiliriz bence kazanc seviyesi 25 tl tam yerinde bir bütçe herkezin bu plartforma girmesini istiyorum bende hersey çok eğlenceli burda bol şans herkese.

0

bence sorumaniye 2 kat para kazanma özelliği gelmeli ama şu anda memnunum.sorumani bence 25 tl değilde 15 tl kazananlara çekme hakkı vermeli.

0

cevapladığınız soruların yanında cevaplanma soru işareti olursa daha iyi olur hangi soruyu cevaplayıp hangi soruyu cevaplama adınızı bazen unutuyoruz tekrar cevapla ya biliyoruz ayrıca sorumanide haftalık ya da aylık yarışmalar düzenlenebilir gelirler biraz artırılabilir

0

sorumani ye resim paylaşma özelliği gelebilir
hem resimli sorularda daha fazla kazanc verse iyi olabilir
ama sadece sorularla ilgili resimler paylaşmak şartı olmalı

0

sorumani de olması gerekn birçok özellik var.mesala takip sistemi olabilir birbirimizi takip ederek takipçisi olduğumuz bir kişinin soruları bize bildirim oalrak gelse daha rahat soru sorup cevap alabılrız ve buda bize hızlı para kazandırır.
bonus soru etkinliği olsun mesela bonus yazarısnız bu yazıya tıklayanlar reklama tıklamış olarak ayarlayıp her 2 saat de bir bonus sistemi açılsa reklamalrdan size fazla gelir gelir ona göre bonus sisteminde de güzel bi kazanç koyarsınız soruya bizde mantıklı ve uzun cevap vererek hakkımızı alırız.

0

site içinde yeni yeni aktiviteler yapılsın ve sitenin uygulaması çıkarılan böyle google dan olmuyor sürekli

0

seviyelere gore soru limiti getirilsin ve ek soru hakki icin belli bir sayıda soruya cevap verilip 1 soru hakki kazanilsin istiyoruz. en azindan atasozleri&deyimler ve isim anlamlari bu kadar ard arda sorulmayıp daha kaliteli sorular sorulacak. yeni soru hakki kazanabilmek icin cogu kisi cevap yqzacaktir.

0

sorumaniye sık sık yarışma yapılsa motiveedici olur 1 2 kuruş çok az zam gelmeli çok fazla sıkıcı sorular sorulmamalıdır.

0

sorumani sitesinde şu anda fazla bir sıkıntım yok.fakat tek sorun şöyle olabiliyor günler geçtikçe felan insanın artık kafası beyni duruyor baş ağrısı felan oluyor.biraz siteye eğlenceli soruların gelmesi lazım bence.araştırma felan yaparak artık beynimiz ağrımaya başladı diyelim.mutlaka bana göre siteye eğlence ile ilgili bir kaç şeyin gelmesi lazım.ve kazançlara biraz zamın gelmesi lazımdır bence site şu anda reklam almayada başladı ve kazançlarında arttığınıda görüyoruz.biraz bizim kazançlara zam yapmalıdırlar.şu iki kat kazanç siteye çok güzel şeyler getirdi bence.bu iki kat kazanç olunca siteye aktif olma sayısı çok artıyor insanlar artık geliyorlar bakıyorlar neler var neler yok kazançlar nasıl felan.ben siteyi neredeyse her yerde paylaştım tavsiyede ettim kullananlar kullanır felanda diyorum.site gayet başarılıdır inşallah dahada güzel yerlere gideceğiz.bana göre bu sitenin geleceği çok parlak ve dahada parlıyacaktır.çünkü sitenin kalitesi çok artıyor.

1

sorumaniye gelmesini istediğim özellik %5 kazancin kalkip %10 kazanc sağlayan sorularin gelmesini isterdim nedeni ise şu an ihtiyaç duyduğum parayı daha çabuk elde etmek olurdu.

1

yazarın sorduğu soruya verilen cevaplardanda para kazansaydık iyi olurdu

1

sorumaniye gelmesini istediğim özellikler mobil uygulama olarak telefonuma indirmem daha sonra kamera özelliği yani resim yüklemeye gibi bir özellikte gelebilir resimli sorular gayet mantıklı olur.

1

siteye şuan referans sistemi ve sadece sorularımıza cevap veren kişileri etiket yaparak cevap vermemizi sağlayacak şekilde etiketleme ya da facebooktaki gibi yanıtla kısmı gelebilir.

1

sorularını görmek istemediğimiz kişileri engelleme butonu gelmeli.
mesajlar bölümüne mesajları silebilmr özelliği gelmeli.
site içinde etiketleme yapma özelliği gelmeli böylelikle birbirimizden haberdar olabilirz.

1

görselliği biraz zayıf buldum.
biraz renk katılsa iyi olmaz mı mesela?
siteyi dolaşıp tespitlerde bulundukça paylaşacağım ben de...

1

sipsisipsi’nin söylediklerine ek olarak arkaplanı düzenleyebilirler, göze hitap etmesi ve daha kullanışlı olması açısından

1

* bir yazar soru sorduğunda belki başka bir yazardan spesifik olarak o soruyu cevaplamasını isteyebilir.
* cevaplara edit imkanı şimdilik yok. bence kesin olmalı.
* istatistikler sayfası olmalı. bu sayfada detaylı site içi olayları gorebilmeliyiz.
* sorumani’nin bir soruda sordugu gibi, cevapsiz soru sayisi belli bir orana ulaştığında, kitle bu sorulara odaklanmalı. bir çeşit imece gibi düşünebilirsiniz.

aklima geldikce bu sorunun altını cevaplarım ile doldurmaya çalışacağım.