0

burasi elestiriyede acik bir plartform asla kimse bu yuzden para kaybetmez bence diye dusunuyorum.asla da kimseden duymadım.

0

bence ondan değil soruların yada cevapların uygunsuz olmasından kaynaklanır.

1

ödeme istediğinizde sorularınız ve cevaplarınız yani kazançlarınız inceleniyor. uygunsuz bulunanlar siliniyor. dönem dönem ufak tefek oluyor. ya da aynı sorular soruluyor, böyle bir soru sorduğunuzda sorunuz, başkasının benzer sorusuna cevap verdiyseniz cevabınız siliniyor. bu dönemlerde kazançlarda düşme gözlemlenebiliyor. eleştirilerle alakalı olduğunu sanmam. hepimiz burada eleştiri ve önerilerde bulunuyoruz.
bu konuda ki önerimizde silinen içeriğin bildirim olarak gelmesi. böylece hatalarımızı anlayıp tekrar edecek şeyler yapmayız diye düşünüyoruz.

0

bende bazen elestiren sorular soruyorum ancak hiç kesinti yapıldığını görmedim sorumani eleştiriye açık bir site bence geçenlerde kazançlar düştü sizdede öylemi dedim soru olarak sorumani sorumu görüp benim özelime hayır kazançlar düsmedi diye bir yanıt verdi.

0

bu konuda herhangi bir bilgim ya da tecrübem olmadı. nasıl kaybedebilirsiniz ki? toplam kazanc7nızda düşüş falan mı oluyor?

0

mesela başı eleştiren sorular sorduğunuzu öğrenebilirmiyinlm

0

bilmiyorum ki ben hic fark etmedim ama sanmam.