0

cek o burnunu soktuğun yerden yeter demek isterim

1

herşeye burnunu sokan kişiler hakkında mesela ben şöyle diyorum her şeye karışıyor bilgisi olmayan şeylere dahil oluyor hem her şeyin içinde olmak isteyenlere onlara genellikle maydanoz gibi hep şeyin içine girme bazı yemekler maydanozsuz yenilir eğer anlamazsa yine burnunu her şeye sokmaya devam ederse o kişiden uzaklaşırım onunla arkadaşlık etmem onunla aynı ortamda konuşmam onu da aynı yere gitmem yani öyle kendimi ondan uzak tutarım.

0

herşeye burnunu sokan kişilere burnun kopsun demek istiyorum sadece. çok fazla var böyle gereksiz kişilerden. bitmiyorlar bir türlü. biri gitse diğeri geliyor

0

öyle çok bilmiş insanlar var bilir bilmez her konuda burunlarını sokan laf olsun torba dolsun diyip boş konuşan insanlar var uzun burunllular

0

lütfen sokmasınlar bisey bilmiyorlarsa üstelemesinler lütfen

0

illah karışmak değil mi kendileri biseye burun sokmadan duramıyorlar hadi karıştın burnunu soktun eee ne olacak birşeylerden de siz eksık kalın demek geliyor içimden:)))

0

her şeye burnunu sokan insanlara ister istemez sinir oluyorum. çevremde bir kaç tane böyle insan var. ne yapsam ne desem bir yorum yapıyorlar sanki ne. sadece bu değil her işime karışıyorlar. ne iş yapsam aman böyle olsun aman şöyle olsun. yaptığım hiçbir şeyi kabul etmiyorlar. sürekli bir laf, bir söz, bir müdahale etmeleri beni delirtiyor. belki de bu insanlar zamanında hiç dinlenmedi veya kimse tarafından fikirleri önemsenmediği için böyle davranıyor olabilirler. bu şekil yaklaşım içinde olan insanlara ister istemez bir ön yargı veya bir hoşnutsuzluk oluyor. bence kimse kimsenin her işine karışmayacak. üzerine vazife olmayan işlere dokunmayacaklar.

0

herşeye burnunu sokan kişilerin psikolojisine inelim. iki sebebi olur genelde bu durumun birincisi kendi kusurlarını örtmek isteği kendini üstün gösterme isteği yani alttan alttan aşağılık kompleksi o kadar fazladır ki herşeyine karışma adı altında aslında senin hiçbir şeyi doğru yapmadığını göstermeye çalışma öyle bir algı oluşturma niyeti vardır. öteki sebebi ise bunun yanında aşırı kendini üstün görme gösterme çabasından ileri gelir. ikisinin kaynağı da kendini ispat edememiş olmanın verdiği bozuk psikolojidir. mesela evime gelen herhangi biri evimin orasını burasını kendi zevkine göre düzeltme çabasına giriyorsa bu ukalalıktir. ukalalık olgusu çok şey bilmek ve bunu heryerde söylemekten gelmez ama toplumumuz kendinden çok bilen insanlara katlanamadığı için bilgisi üstün insanları ukalalıkla suçlarlar. herşeye verecek bir cevabım olduğu için çoğunlukla ukala diye anılırım ve bu umrumda değil. psikolojisi bozuk onların biliyorum. kendi kusurlarını kapatma peşindeler bunu da gayet iyi biliyorum. fakat yine de hayatıma, hareket ve tavırlarıma, yaptıklarıma, inancıma vs saygı duymayıp şöyle değil böyle yap diyen o enerji vampiri gereksiz insanlara tabi ki şunu derim. sen kendi işine baksana!

0

kimse benim hayatıma burnunu sokamaz ama olurda öyle birşey olursa ukala derim

0

biraz da kendini görüp dinlensin .her zaman olmaz .

0

herkesin kendi hayatı var. kendi kararları,seçimleri bunlara saygı duymayı bilmeli o kişiler. her şeye burnunu sokanlar sizin iyiliğinizi isteyen değil her şeyi en iyi ben bilirim o öyle değil böyledir diyen egoistlerdir. sizin her şeyinize karışır çünkü doğrusu ona göre o değildir. bazen sizi hataya bile sürükleyebilir.. böyle kişileri ya hayatınızdan çıkarın ya da onlara hayatınıza burunlarını sokamayacaklarını bir şekilde anlatın. anne babanızın bile hayatınıza karışmasına müsade etmez onlarla bile muhalefet olurken herhangi bir insan "arkadaş" için hayatınızın yönünü bakış açısını değiştirmeyin. her zaman kendiniz olun. bırakın bazen onlar haklı çıksın. bu hayatta hata denen şey olduğu kadar tecrübe anı denilen şeylerde var. hayatı dolu dolu yaşayabilmek için acısıyla tatlısıyla yaşamak lazım. her zaman sevinseydik sevinmenin değerini nasıl bilebilirdik. her zaman mutlu olamayız. bazen acı çekmek, üzülmek, ağlamakta güzeldir. dünya nüfusu çok fazla etrafınızdaki insanlardan vazgeçmekten korkmayın, yalnız kalırım korkusuna kapılmayın. sizin için iyi gelen insanları yanınız da tutun. bekleyin sabredin. elbette doğru insanları bulacaksınızdır. doğru sandığınız insanlar doğru çıkmadığında üzülmeyin, gerçekten doğru olan insanlar hayatından çıktığında da üzülmeyin. bu hayat sizin için var. mutlulukta doğrulukta hep kendinizsiniz.

0

o kişiler genelde kendini beğenmiş ve ukala oluyorlar. olur olmadık konulara karışıyorlar. sanki her şeyi onlar biliyorlar da biz hiçbir şey bilmiyormuşuz gibi.

0

öyle kişiler çok zararlı bir yerde hiçbir zaman ağzını tutamaz konuşur. bazen baya sinir eder her şeye atılır.

0

her seye maydonoz olan ınsan dan kım hoslanırkı onun agzını burnunu kırıcan

1

her şeye burnunu sokan insanlar meraklı insanlardır. meraklı olan insanlar herşeyden haberdar olmak ister ve olayların ortasında olmak ya da olayların merkezinde mutlaka olmak isterler. bu tarz insanlardan uzak durmanız sizin adınıza fayda verecektir. her şeye burnunu sokan bu tipler sizin yardımcınız ve arkadaşınız olamaz. mutlaka çıkar ilişkisi vardır. ya da ön plana çıkmak ve olayların seyrini başka çevirmekte ustadırlar.

0

yani iyi niyetle karışanlar sağolsunlarda böyle kötü niyetle kavga çıkarmaya çalışanlar oluyor onlar sevmiyorum