0

bu tipler e erkek dediğin karı gibi evde durmaz geneli kaynana gibi insanlardır her şeye karışır sinir bozar can sıkar başkada bir işe yaramaz

0

benim öyle erkeklere söylücek sözüm yoktur.gercekden hani zaten insanin içinde olcak bu olay.bence bunlarin basinda denilen sözler.ekmek elden su gölden denir.yada boş gezenin boş kalfasi denir.

0

ben genellikle ye,iç,sıç,yat derim çünkü evde uzun süre boş boş kalanlar hep bunları yapar ne dışarıya çıkıp hava alır nede iş aramaya çıkar.herşeyi kendi çok iyi bilirmişsenize kabadaylık ederler.sorsan bi ton şey anlatır ama iş icraat da gidip iş arasa daha çok yararı olur kendinede ailesinede hiç deilse iş aramış bulamamış ama yinede denemiş derler.

0

ben o tiplere dibek taşı derim. bizim buralarda da genelde küçük kaynana derler. yalnız sabredebileceğim birşey değil şayet bir konuşur iki konuşur üçüncü de evden kovarım ben. gereksiz insandır çünkü evde bir ise yaramaz, ekmek getirmez, fuzuli çene, horoz besler gibi sırf üremeden başka ise yaramayan herifi de beslemem zira hayatım kümes değil.

0

ben olsam derdim kadın gibi ne oturuyorsun karpuzda yata yata büyür falan derdim yani bi zahmet ise falan gitsin yani oturacagina boş boş evde.

1

erkek demeyelim biz ona isterseniz.
asalak diyebiliriz, sümsük diyebiliriz başka başka şeyler söyleyebiliriz ama kesinlikle erkek değildir o dediğiniz.