0

iksinin arasında fark yok ki ikiside tatları aynı

0

tabikide kirmizi
et güzel
faruk mali tavuk seviyo
yumurtliuo arada kazanc icin
ama ben yok sevmiyorum
lezzeti daha iyi

0

ikisi de güzel fakat et maddi yönden alıp başını gittiği için tavuk kadar sık yenilmiyor. ama ikisinin de yapılışı farklı olduğu için lezzetleri de farklı oluyor.

0

tabikide kırmızı et yani fiyatından da anlaşıldığı gibi ikis arasında uçurum fiyat farkı vardır. genelde tavuk eti çok tüketilir bu fiyatının düşük olmasından dolayıdır ama kırmızı et az tükelmesinin yanında güzelini bulmak ve aldığınız yere güvenmeniz de en önemli etkenlerdir . çünkü kırmızı dana eti diye farklı farklı şeyler satan kendi bilmez insanlar almış başını gidiyor ne yazıkkı ne saygı ne insan sağlığı onlar için önemli olmayıp sadece paraya taban karaktersiz işletmeler piyasayı sarmış durumda ve buna bir dur demesi gerek devletin. bunun için devletin bu konuda duyarlı olmasını isteriz. denetimleri artırıp ve bu tür işler yapan inssaların cezasının hapis olması gerektiğini düşünüyorum çünkü insan sağlığı ile oynayan kişilerin dışarda yaşama hakkı olmadığını tüm insalar onaylar

0

kırmızı et olsun tavuk eti olsun, her ikisi de güzeldir. her ikisi de tüketilmelidir. bedenin hem tavuk etine hem de kırmızı ete ihtiyacı vardır. özellikle kırmızı eti tüketmek gerekmektedir. özellikle küçük çocukların yani büyüme çağındaki çocukların kırmızı et yemesi gerekir. yalnız her iki et cinsini de tüketirken aşırıya kaçmamak ve kararınca yemek gerekir.

0

valla et oldukdan sonra bana fark etmez ikiside lezetlidir ikisinde yeri aynı bende

0

her ikisinin de lezzeti farklı yapılışı farklı ama yemeklerde kırmızı et guzel.