0

ördek eti yemedim yorumsuzum bu konuda ama tavuk etini seviyorum

0

ördek eti hiç yemedim o yüzden ördek eti hakkında bi şey söyleyemeyeceğim ama tavuk eti tabikide on numara.

0

ben daha önce hiç ördek eti yemediğim için tavuk etini daha çok tercih ederim. hem yumuşak beyaz ve protein kaynağı hemde lezzetli özellikle kızarmış tavuk çok lezzetli oluyor.

0

bence tavuk eti ördek eti çok farklı geliyor tadı bana tavuk sade ve rahat bir yiyecek benim fikrimce

1

ördek eti lezzetli olabilir ama ördek etini ben hiç tercih etmiyorum. çünkü bir kere ablam gile gittim ve orada bize ördek etini yaptı öyle kötü bir koku vardı ki içinde sanki çamur kokusuydu genellikle ördekler hep suda yediklerin canlı hayvanların kokusu onların etinden geliyor ben hiç sevmiyorum. tavuk eti bana daha çok lezzetli geliyor ve daha çok seviyorum.

0

bence ikisi de lezzetli ama daha çok tavuk eti daha lezzetli duruyor devamlı et olarak ondan yediğimiz için.

0

benim tek yediğim et türü tavuk etidir. o yüzden tercihim tavuk eti.

0

bana göre tavuk eti daha lezzetlidir ele tavuk eti köy tavuğu olduğu zaman daha çok lezzetli olur ördek etti pek sevmiyorum ve kokusundan çok rahatsız oluyorum ördek genellikle suda beslendiği için ve çamurlarda beslendiği için ördek eti içerde piştiği zaman çok ağır bir kokusu var ve hiç sevmiyorum kokusundan rahatsız olduğum için de hiç yemedim sadece bir kere tadımlık aldım işçi lezzetli bulmadım ama tavuk eti çok güzel ördek etinden bana göre 1000 kat lezzetli dir.

0

tavuk eti bana göre daha lezzetlidir. çünkü zaten ördek eti yemiyorum tavuk eti daha çok tuketiyorum daha lezzetli daha güzel miss.

0

tavuk eti daha lezzetlidir, ördek eti bataklarda dolaştığı için biraz kokar.

0

ördek eti daha sıkı ve lezzetlidir. portakallı ördeği duymuşsunuzdur o çok güzel oluyor. tavuktan ziyade onu tercih ederim. fakat tavuk da çok iyidir. daha etlidir. patatesin yanında tavuk daha iyi olacaktır ve bulunması bakımından tavuk daha kolay bulunur pişirilir ve ucuzdur. fiyat performans olarak tavuğu lezzet olarak ördeği seçerdim.

0

ördek eti yemediğim için bu sorunun cevabını bilemiyorum. ördeğin daha lezzetli olduğu söyleniyor.

1

herkesin damak tadına göre değişir ama ördek eti daha lezzetlidir. tabii mevsiminde yenirse kışın daha yağlı ve daha lezzetli olur.

0

ördek eti yemedim. ancak pekin ördeğinin meşhur olduğunu biliyorum. bu da ördeğin tavuktan daha lezzetli olduğunu düşünmeme neden oluyor.

0

ördek eti yemedim yemeyi de hiç düşünmedim zevk meselesi yiyen vardır elbet ama ben tavuk ve dana eti dışında et tüketmiyorum . yani hindi falanda yemem nedense direk midem bulanıyor alışmamisliktan sanırım .