0

hayat bilgisi çiçek taksi emret komutanım adanalı

0

valla unutulmayan o kadar cok dizi var ki hangisini anlatayim. tabiki insanlarin sevdigi dizilere gore degisir bu olgular. ben kiralik ask dizisini unutamiyorum. halada izliyorum tekrarlarini. gercekten hem komedi hem romantik guzel bir diziydi. cok sevmistim yani. turkiyede yapilan diziler cok basarili bence. reyting rekorlari kiriyor cogu dizi. dizilerde olmasa can skntimizi nasil giderirdik bilmiyorum. boyle guzel unutulmayan diziler yapildigi surece sektor daha cok gelisecek diye dusunuyorum. ha bir de unutamadigim dizilerden birisi oyle bir gecer zaman ki bence en iyi dram dizisiydi. insallah oyle diziler tekrar tekrar ekrana gelir ve gelecek diye umuyorum.

0

kurtlar vadisi ...avrupa yakası....bizim aile....

0

ezel, kurtlar vadisi pusu,adanali, aşkı memnu, bihter karakteri maraz ali polat alemdar memati,ramiz dayi bu kisiler sayesinde unutulmadi

0

mahallenin muhtarları, çiçek taksi, ayrılsakta beraberiz, kaygısızlar, bizimkiler, kuzenler, ikinci bahar, asmalı konak, yaprak dökümü, aşk-ı memnu daha sayamadığım bir çok efsane dizi var aslında.