0

televizyon dizileri akşamları güzel oluyor keyifle izliyorum

0

televizyondan takip ettiğim birkaç dizim var ama 1 saat sonra bayılma geliyor o kadar uzun ki patlıyorum. izleyip bitirdiğim ya da hala devam ettiğim birkaç tane internet dizim var ama genel olarak amerikan versiyonu tutmuş konusu hoşuma giden dizileri internet üzerinden izlemeyi tercih ediyorum. televizyondan takip ettiğim diziler inşallah en kısa zamanda final yapar da daha fazla amerikan dizisi izleyebilirim böylece. 43 ile 50 dakika arasında bitiyor bölümler mis gibi.

0

benim şahsi görüşüm internet dizileri tabiki. daha özgün, daha özgür içerikler olabiliyor. tepelerinde rtük gibi bir bela olmadığından ve tarafsız bir anlayış sergileyebileceği gereçkçesiyle internet dizileri. sansürsüz olması da ayrıca bir avantaj tabiki. televizyon dizileri entrikalar ve çokça aldatmaca olduğundan dolayı çağımız hastalığı anksiyete bozukluğunu fazlasıyla tetikliyor.

0

ben daha çok televizyonda dizi izlerim ve nadir olarak internetten film izlerim arada sırada.

0

benim tercibim internet dizileridir.sebebi ise eskiden dizilerden televizyon dizileri idi.televizyon dizilerinde sürekli aynı senaryo bulunduğu için internet dizisini tercih ediyorum.televizyon dizilerinde hep aşk dizileri oynuyoru ya da zengin kız fakir oğlan ama internet dizilerinde ise 7 den 70 e tüm katogori var üstelik de eğlendiricidir.düşüncelerim bu şekildedir.

0

tvde kaçırdığım bir çok diziyi internetten youtube abonesi olup istediğim zaman izleme fırsatım oluyor o yüzden internetten izliyorum bir çok sevdiğim eski dizilerde atnı şekilde izliyorum.

0

ben daha çok televizyon dizilerini izliyorum.internet dizilerini tam bilmiyorum.televizyon dizilerini internet üzerinden izliyorum daha çok.annem izliyor televizyonu.benim takip ettiğim yer internet.

0

ya ben oyle pek televizyon izleyen biri degilimdir nadirdir benim dizi izledigim. iste bir iki yabanci dizi getirmis abim. onlari izledim. okulda (lisede) lost izlettirmislerdi. 2.sezona gecmistik. tabi 2008-2009 senesinden bahsediyorum. oyle pek dizi kulturum yok benim. daha cok film severim ben.