0
0

aşka inanmadığım için direk gurur derim. aşka bu kadar takılmasin insanlar ya aşk gelip geçici birsey ama gururunu ne yapicaksin. bazı şeyleri nasıl sindiriceksin mesela bunları düşünmek lazım. yarın öbür gün zaten başkasına aşık olursun o kadar dert etmeye gerek yok.

0

ben aşka inanmıyorum. yani bir insan gurursuzsa ben o insana dicek çok şey bulurum. ben şahsen gururlu bir insanım biri beni istemiyorsa hayatı da ben onun hayatında asla durmam yoluma bakarım. aşk tek taraflı yaşanmaz onun adı da aşk olmaz yani. bazı insanlara göre aşkta gurur yoktur derler. öyle bir dünya yok işte daha kendileri aşk nedir , gurur nedir? bilmiyorlar. kimse bu hayata gurursuzluk olmasın her zaman gururlu olsun yani. gurur daha önemli benim için.

0

aşk yasatan yaşa göre değişir bence 15/18 arasi cocukca olur (gurur yapar )
18/25 arasi olgunlasir insan yerine oturur
ask mi gururmu dersek gurur önemli gururuna kimseye laf ettirmeyeceksin asla

0

gurur daha önemlidir ,çünkü inan gururu için yaşar, aşk her zaman ortaya çıkabilecek bir durum fakat gururunu kaybedersen bir daha toparlanmasını.

0

bence ikiside öneli ama hangisi daha ağır basıyor dersek gurur daha önemli çünkü gurur yoksa ortada aşk olmaz.gurunu hiçe saymassan aşk kavuşamassın burda aşk için gurur feda etmiş oluyorsun ama aslında fedakarlık yapıyorsun diğer kişinin gururu senin gururundan daha ağır basmış oluyor işte tam burda ikisinim ortasında aşk oluyor gurur olmadan aşk olmaz bü yüzden gurur önemli