0

benim için her zaman aşkından daha önemli gururumdur. eşimi çok severim benim gururmu inciltirse ben onu asla af etmem isterse oğlum bana darıldın af etmesin benim gururmu her seyden önce gelir ben çok gururlu bir insanimdir.

0

bazen bir tane ilişkilere baktığım zaman tamamen gururdan bittiğini görüyorum. çünkü hatalı olan kişi hiçbir zaman özür dilemiyor ve karşısındaki kişi de hiçbir şekilde yanına yanaşmıyor. bir iki hafta kadar süre geçtikten sonra artık iki tarafta gurur yapmaya başlıyor. uzun bir süre durduktan sonra artık bu ilişki bitmiş oluyor ve gururumuza yenik düşmüş oluyoruz.

0

bence yerine göre ikiside önemli . yok yere gurur yapıp aşkı yıkmak yerine daha çok gururumuzu yenmeliyiz.yok yere bir insan gurur yapıp aşkını bitirmemelidir. gururda önemlidir eğer biri ailenize laf ediyorsa yada çok kusurları varsa aşkınızı bir kenara atıp gururunuzu takinmalisiniz.

0

ikiside benim fikrimce eşit olmalıdır. ne aşk küçümsenebilir nede gurur.

0

gurur daha onemli aşk gelip geçici ama gurur çok farkli birşey.

0

bence bu hayatta herşey aşk değildir. insanın aşkı geçip bittiğinde yanına kalan sadece gururdur. bu yüzden kişi aşk için de olsa gururla asla ayaklar altına almamalıdır.