1

eni buyüklüğü gb fazlalığı misal iphone x en fazla 256gb olabilir ama iphone xs max 500gb ta kadar çıkabiliyor yani
bir bilgisayarın hdd si kadar çok gb li olur ama iphone x 6000 tl iphone xs max 17000 tl sırf para israfıdır para tuzağıdır sakın almayın bence almak isteyen huawei p20 pro alsın daha iyi iphone yi kullanması kolayda bazı insanlar androidi sevdikleri için 4500 tl ye huawei alın derim ben im önerim bu kadar son olarak bir sey ekleyeyim iphone x ile iphone xs max ın islemcisi ios 12 ve a12 cipi kullanılmaktadır iphone x iphone xs max dan ayıran tek unsur max 500gb olmasıdır ve kulaklığının 1000 tl olup kablosuz olmasıdır bence almayın tam bir para tuzagi almak isteyenlere söylemiş olayım.

1

sadece boyut farkı ve para farkı var nerdeyse birbirinin aynı

1

bence boyut farkı ve hız farkı çoktur.max da daha hızlı göz tanınınırken x de daha yavaş gözünü tanır ve daha küçüktür.ama yok ben büyük telefon istiyor ve iphone olmasını istiyorsan max al derim bide maddi yandan sıkıntın yok ise max al yok ben x ile idare ederim dersen keyif senin karar senin.

1

xs x ile aynı görünümünü korurken diger birçok özellikte göze çarpan degişiklikler yapıldı ekrandan işlemciye işlemciden kameraya kadar apple birçok büyük ve küçük degişiklere gitti iphone xs hem apple uygun fiyatlı yeni bir modeli olarak dikkat çekiyor hemde ekran boyutu olarak iphone xs ve iphone x'in arasında bir çözüm sunmuş bulunuyor şu an hem türkiyede hem de apple'in sitesinde sıfır iphone x satın alamıyorsunuz fakat iphone x hala pek cok perakende magazasında ve operatörde satın alınabilir

1

sadece boyut ve kamera farkı var denebilir

1

iphone xs ile ıphone x arasında kamera farkı vardir

1

iphone telefonlar para tuzağıdır sadece ekranı büyüttüler diye 5 10 bin tllik fiyat çok fazla

1

iphone x iphone x arasında hiçbir fark yok bana göre sadece fiyat farkı var nereden biliyorsun derseniz kullanmadım tam bilmiyorum her şeyini ama en fazla 2-3 daha fazla özelliği vardır 2 sesin çok pahalı telefonlar gerçekten normal bir insanın alabileceği telefon değil iphone x yada xs almak için biraz zengin olman lazım açıkçası şahsen benim param olsa bile ben iphone x x alacağım sanmıyorum. benim alabileceğim en yüksek modelli iphone telefonu iphone 7 dir çünkü iphone 7 bence gerçekten hoş ve tasarımı güzel özellikleri yerinde ve fiyatı uygun iphone xs ve x arasındaki fark dediğim gibi fiyat ve birkaç özellik farkı var sadece aralarında resmen 3 milyar fark var bir telefon fark var yani bana kalırsa o telefon alınmaz yani çok gereksiz bir şey illa alacağım diyorsunuz iphone x alan xs e ne gerek var bir de şimdi yeni xs max çıkmış o gene hep de gereksiz. dediğim gibi alacaksanız iphone 7 alın veya iphone 8 alın o ikisi arasında fazla fark yok ama büyük telefon alacağım diyorsanız iphone 8 ya da 8 plus tercih edebilirsiniz bence şahsen ben olsam iphone 7 alırdım dediğim gibi çünkü hasan yeni güzel bir telefon fazla aman aman pahalı fiyatı da yok yani ama illa iphone almak zorunda değilsiniz mesela şey olmuyor alabilirsiniz şeye mix 5 çıktı mix8 var onlar gerçekten büyük güzel ve şık telefonlar honour var mesela honour yeni yeni duymaya başladı o da güzel telefon koşan özelliklerde güzel tasarımı da şık parmak izi var 003 saniyede okuyor yüz tanıma özelliği var 0.003 saniyede okuyorlar ama samsung almayın bence çünkü samsung pişmanlıktır ben samsung kullanıyorum samsung'dan çok şikayetçiyim ilk seferinde çok güzeldi ama 2 senesinden sonra gerçekten kasma donmalar başladı samsun hariç bütün telefonları tercih edebilirsiniz.

1

bence telefon sektöründe insanları kandırmakta ve manipüle etmekte en başarılı firma apple'dır. neden diye sorarsanız telefon serisi olan "iphone"lar insanları sürekli cezbetmektedir. aynı özelliklere sahip diğer markaları tercih etmezken bu markaya yoğun bir merak duygusu vardır. insanlar iphone marka kullanınca kendilerini zengin hissettiği için genel telefon özelliklerini umursamamaktadır. diğer rakip firma belli bir özelliği aylar önce çıkarmış olmasına rağmen iphone kadar rağbet görmediği için bilinmiyor.aynı özelliği iphone yapıp dünyada ilk kez diye sununca insanlar iphone markasına daha çabuk güveniyor. kapitalizmi anlamak mı istiyorsunuz o zaman iphone kullanımına bakın.

1

çoğu özelliği aynıdır ama ekran boyutu cihazın boyutu birçok özelliği farklıdır sertifikaları olsun adı olsun tuş boyutundan birçok şeye kadar farklılığı vardır adı fiyatındada farkllılık vardır şahsen ben iphone almanızı tavsiye etmem kullanması zor bir telefon birçok sıkıntıtı var hileli oyun falan indiremiyorsunuz dosyaları görüntüleme yok android candır hafıza kartı takılmıyor

1

iphone x de x var iphone xs de xs var ne bilim iphone kullanıcısı deilim

1

boyutlar aynı nerdeyse ama apple x s daha iyi gibi ama boşuna o kadar para vermek boş

1

ikisinin de boyutları aynıdır sadece iphone xs performans ve pil bakımından daha avantajlıdır

1

bence fark yoktur. şuan sunmadiklari bircok ozellik ellerinde bulunmaktadir. fakat surumden kazanmak icin bu kzellikleri ilerleyen zamanda aktif edicekler

1

sanırım sadece boyut farkı belki bir kaç özellik fark eder ama çok önemli değil

1

yaptım tespitlere göre öncelikle inceliği ve kalınlığı değişiyor sonra renkleri değişiyor tabii şimdi x ile x arasında farklar olacak biri 10 milyar biri 15 milyarkapatma tuşu sorunu yerleri bile değişik kamera farkı oldukça büyük hafızalar resimler falan her şey değişiyor yani.

1

benim bildiğim iphone xs kendinden kırılmaz cama sahip, arka kamera pikseli biraz daha yüksek ve video çekerken fotoğraf çekebilme gibi bir özelliği de var. onun dışında bir de altın sarısı rengi var. video çekerken fotoğraf da çekmek istiyorum aynı anda diyen birisi olursa iphone xs'i tercih edebilir. onun dışında bütün özellikler hemen hemen aynı.

1

telefonlar arasında çok fark olmaz insanları tukensın diye böyle yapıyorlar .kameresını 1 pıksel yuksellıp insanlara yeni model diye satıyorlar.insanlarda alıyor .diş görunuşuyle oynuyorlar daha şık gözuksun ve insanlar alsın diye.eger almazsak onlar satamaz bizde daha zengin oluruz.onların zengin olma sebebı bu insanlar tuketıyor fakırleşıyor onlar satarak zenginleşiyor bizd sonra neden fakırım diyoruz. fazla alışveriş yaparsan para bırıktıremezsın ev araba lamazsın herkez para harçasa kımse zengın olmaz herkez aynı sevıyede olur .bazı insanlar çok harcıyor bazılarıda hiç .harcamayan yıllar sonra parayı dogru kullandıysa zengin oluyor .harcayanda yerınde sayıyor çok tuketmeyen gereksızce parayı dogru yere harcayın zengın olun

1

benim için en büyük far aradaki dört bin liradır.

0

dünya üzerinde en çok beğenilen ve en çok kullanılan telefon iphone x ile iphone s arasında bazı farklar bulunmaktadır. bunlar aralarındaki fiyat farkları kalite farkları büyüklük farkları ve son olarak özellik farkları olarak bilinir.