0

sanal alemde aşk olur mu?

7 cevap
0

sanaldan asik olunmaz bir kete ben oldum kendim olarak bor kizla kac gun konustum ve kiza sevgili olduk ve kizla bir gun sevgili olarak ertesi gun bana engel atti ve bende baktim konusayim diye msj bakmadi bende sahte hesap actim msj attim cevap yazdim cevsp vermedi ve aradan 2 gun gecti ve bir fotosunu atinca bende yorum yazdim geldi ozele bende ona kufur ettim bir guzel hemen sevgili yapmisti ida bende instsagram hesabini caldim ve inanmazsaniz bir suru erkek isimleri yazmisti ve bende artik msj atmadim artik anladiginiz kadariyla kiz or**u cikti

0

sanal alemde aşk olmaz yani her gün özlersin buda hiç iyi olmaz ve kızın yada erkeğin kimlerle gezdiğini bilmezsin buda güzel olmaz yani bence reelde aşk daha iyidir her gün onun yanında olmak kadar güzel bir şey yok.

0

hoşlanma olur da aşk olmaz bence, aşkı aşk yapan gerçek olmasıdır sevdiğinin gözlerine bakamadan elini tutamadan veya sesini duymadan aşk mı olur?sanal gelip gecer..

0

hoşlanma olur bence konuşmasındsn etkilenirsin ama görünce aynı etki devam edicek mi önemli olan o. ama sanaldan aşık olunacağını sanmıyorum.

0

sanal alemde hoşlanıyorum,görüşüp birbirine aşık olan ve evlenen çift sayısı gittikçe çoğalıyor.

0

sanal alemde aşk olmaz hoşlantı olur bir insan başka bir insana aşık olması için unu tanıması lazım huyu suyu nedir öğrenmesi lazım yani sanalda aşk filan olmaz görür hoşlanır en fazla bu olur en şahsen sanalda aşka inanmayan biriyimdir.

0

aslinda bu soru benim de gundemim de,ve sanirim olur ya neden olmasin.:)