0

şuana kadar bu siteden 130 lira 12 kuruş kazanmışım. bu cevsptan sonra kaç kuruş yandır bilmiyorum ama bu zamana kadar kazandığım para gayet iyi para. 2 buçuk ayda yaptım. girmediğim günler çok. girip de pek yazmadığım günlerde var. yani onları saymazsak yanı sıkı sıkı çalıştığım 1 aydır. hatta şuanda da iki katı kazanç etkinliği var. kendimi sıkıp kazancımı katlamanın peşindeyim. umarım iki katı kazanç bitene kadar da güzel kazanç elde edebilirim. bu aralar masraflar baya arttı, para lazım. o yüzden kendimi sıkıyorum kazancımı biraz daha arttırayım diye.

0

bir bucuk aydir buradayim ve suana kadar 91 tl kazanmis bulunmaktayim. giremedigim gunlerde cok. iki kati kazanc etkinliginin de onemi buyuk. bir 30 tl kadsrini iki kati kazanc etkinlugi sirasinda yapmistim. gerci o gunlerde de pek girememistim siteye ama.. olsun ine damlaya damlaya göl olur diyorum. hic de fena bir para degil 91 tl. bakalim onumuzdeki gunlerde de pek musait olamayacagim. siteye girdikce yazmaya calisacagim artik.

0

şu an için toplam kazancım 56.50 kuruş 30 tl cekim vermistim 26.50 kuruşum var şu an ve burda bulunduğum süre 13 gün nasıl gidiyorum bilmiyorum ama okuyankurd iki günde 14 tl kasmış bence çok güzel bir para.

0

15 dakika falan oldu başlayalı 0.40 tl oldu .

0

3 gundur buradayim ve 13.90 tl oldu kazancim

0

3 tl küsür oldu, listede de görebilirsiniz beni :)

0

2 tl aralarda hala ya ne zaman zam gelecek buraya da :))))

0

hiç bakamadım vallaha çünkü bakmaya fırsat kalmadı neden diye soracak olursak yazmaktan yarışma varda ondan çünkü yarışma gayet güzel gidiyor ve ben muhteşem yazıyorum hızlı yazarım arkadaşlar bide sorulan soruya gereken cevabı vermeye çalışırım.