0

hala yeteri kadar düşmedi bana göre hem dolar yeteri kadar düşse bile fırsatçılar var

0

doların düşüp piyasadaki ürünlerin fiyatlarının düşmemesinin sebebi, dolar yüksekken alındığı için o ürünlerde indirim yapamıyorlar malesef. bunlar satıldıktan sonra eğer dolar düşükken alınırsa o zaman satacakları ürünlerde indirim yapabilirler. yoksa dolar yüksekken aldıkları ürüne indirim yaparlarsa zarar ederler.

0

dolar 1 tl ye düşsede fiyatlar düşmez çünkü fırsatcılık diz boyu alışmışlar halktan yemeye zam yapacak bahaneler arıyordular dolar yükseldi ahaneleride oldu ee düştü neden idirmiyorlar fiyatları çünkü hoşuna gitmiyor sömürgecilerin ...

0

anlayamadığım durumlardan birisi dolar 3,5 tl den 7 tl ye fırladı ve gerçekten fiyatlar alabildiğine düştü fakat şuan dolar 5 tl seviyelerinde tüm zamların geri çekilmemesi doğru fakat fiyatlar hala dolar 7 imiş gibi değişmeden duruyor bakanlığın veya devletimizin bu konuya el atıp faşist fiyatlara mal satan üreten markaları cezalandırması gerekiyor yoksa her geçen gün zam yapıyorlar.

0

firmalar bu durumu fırsat bilip, ne kadar çok kazanırsak o kadar iyidir mantığı ile hareket ediyor. bu sebeple fiyatların düşmesini beklemek saçmalık olur

0

aksryakit gibi urunlerin fiyatida dusuyor ama ciddi anlamda bir yansima olmuyor.
kiyafet gida gibi urunlerde ise suan ulkemizde rant amacli yuksek tutulmakta..aslinda suan ki bu gidishata bakarsak ne amerika ne dis gucler,biz kendi bacagimiza sikiyoruz.