0

bence alamıyor çünkü çok fazla emek harcanıyor alın teri dökülüyor ve maaş yetmiyor masa başında kendini yormadan çalışan insanların kazançları daha fazla bide fabrikada çalışmayı kabul eden insanlar paraya çok fazla ihtiyacı olan insanlar oluyor genelde yoksa o kadar paraya kimse çalışmak istemez bence fabrikada

0

alamayanda vardır elbet ama geneli alıyor bence. bizim buralards insanların yarısından çoğu fabrika da çalışır çok fazla var çünkü. pek sıkıntı görmüyorum çevremdekilerden hakettikleri izinleri mesai paralarını herseyi alıyorlar gayet güzel. ben özel sektörde çalışıyordum ne saati belliydi ne mesai ücreti vardı. bana göre çok daha iyi şartları.

-1

bence aliyorlar,cunki zaten o adam o sartta calismayi zsten kabul etmis.

2

hayır yeterince alamıyorlar. şahsen kendi babam fabrika işçisi olmasına rağmen hakettiği değeri göremiyor. bununla beraber fazla işten dolayı yorgun düşebiliyor. en azından asgari ücretin artması ve primlerin yükseltilmesi bütün işçiler için daha makul olur. çünkü asgari ücret gibi bir maaşla geçinen işçi, eğer evli ve çocuğu varsa bu çocuğun masrafları, evin masrafları, kendi masrafları derken parası yetmeyecektir.