1

vardır mutlaka mesela sendikalara var onlar savunuyor ama çok böyle ahım şahım bir hak savunulması değil. malesef türkiyemiz de herkes para yi buluncaya kadar yanın da paranı aldıktan sonra bırakın senin hakkını savunmayı , seni tanımıyor bile. ben böyle görüyorum.
sadece sendikaların ismi var. ha bir de işçi ücretleri için devletle muhatap oluyorlar burdan da şunu anlıyoruz. genel sıkıntılar da az da olsa ses çıkarmaya çalışıyorlar. yani şöyle senin tek başına bir işçi olarak sıkıntın varsa bunu savunacak bir kuruluş dünya da varsa da daha türkiye ye gelmedi. yok ama genel sıkıntılar da sağ olsun var olduklarını unutturmuyorlar. yani öğle bir şirket varmış dedirtiyor. benim düşüncelerim bu yönde.
kesin bir savunucu ne yazık ki yok. bundan dolayı zaten isçiler hep eziliyor. hiç bir zaman hak aramaya çalışamıyor. ne zaman hak aramak istese daha kötü bir sonuç ile karşılaşıyor lar ne yazık ki.
keşke daha hakkini hukukuna riayet eden bir dünya olabilsek. ama hep sanki keşkeler de kalacak. hadin herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

0

ulkemizde işçi sendikaları vardır bu sendikalara üye olan işçilerin haklarını korumakla sorumludurlar