0

bildiğim kadarıyla göz altı morluklarına patates iyi gelmektedir patatesi doğrayıp göz altlarınıza koymanız göz altı morluklarınız için size fayda sağlayacaktır. aynı zamanda salatalık maskesi de göz altlarına da cildinize de iyi gelir. göz altı morluklarınızın geçmesini sağlar. daha iyiy bir görünüme parlak bir cilde sahip olursunuz özellikle patates maskesini deneyiniz tavsiye deri.

0

gözaltı morlukşarı için evde yöntemler çok ama öncelikle uykumuzu alırsak daha az morluk olacaktır bu yüzden de günde en az 8 saat uyursak morlukşar daha az belli olacaktır. ayrıca sürekli telefona bakmak televizyon izlemekte morlukşara neden olmaktadır. bunları ortadan kaldırırsak büyük bir kısmı halletmiş olacağız. evde çay içince poşetlerini atmak yerine biraz soğutup gözaltında bir süreliğine bekletebiliriz. ya da patates uygulaması yapabiliriz. patatesi ince kesip yaprak şeklinde gözaltına koyup bekşetebiliriz çünkü rengini açığ morlukşarı yok edecektir.

0

goz alti morluklari icin salatalik soyup koyyorum ve birde patates soyup koyyorum

0

göz altı morlukları genellikle çok uyumaktan ve stresten meydana geliyor.göz altı morlukları kadınlar için özellikle çok dert edici bir durumdur. o yüzden göz altı morlukları için eğer ki sabah kalktığınızda göz altı morluklarının çok fazlaysa bazı evde kendiniz bir şeyler uygulayabiliriz. mesela salatalık kürü yapabiliriz. salatalıkları bir tane salatalığı rendeleyip suyunu sıkarak buzdolabında ki kalıplara koyularak dondurmalıdır. daha sonra dondurulan satılıklar gözaltı bölgesine uygulanmalıdır morlukların üstüne uygulanmalıdır. başka bir yöntem ise patates uygulanabilir. patatesleri halka halka delip gözaltına koyulmalıdır bu da gerçekten çok iyi fayda ediyor. başka bir yağlar da kullanılabilir veya kremler de kullanılabilir göz altı morlukları için. artık piyasada bir sürü kremler var. bu kremleri haftada iki sefer ne zaman oluyorsa gözaltına uygulanmalıdır.

0

patatesi soyup yuvarlak keserek gözlerinde bekletebilirsin bide hemeroid kremini kullandığını söyleyenler var ama ben pek tavsiye etmiyorum ☺