0

saçların uzaması için limon ve zeytinyağı çok faydalı ayrıca sarımsaklı şampuanlar bunun yanında yıkanırken saçlara masaj yapılması saç köklerinin daha çabuk çıkmasını sağlamaktadır.

0

saç genellikle çoğu kadının dert ettiği bir yeridir .kadınlar daha çok saçlarına önem verirler. saçların bakımı onlar için çok önemlidir. saç uzaması için birçok yöntem uygulayabilirler hem evde hem de doğal olmayan biraz ilaç kullanabilirler. saç uzatmak için ilk önce saçımıza hiçbir şekilde düzleştirici ,fön makinesi kullanmamalıyız. saçın daha çok uzaması için genellikle uzmanların önerdiği ben de kendim yaptım soğan kürüdür. soğan kürü gerçekten çok faydalı saça. soğan kürü için 1 adet soğanı ikiye bölüp kabukları ile birlikte bir tencereye 6 su bardağı su ile ve içine 2 diş sarımsak koyularak 20 dakika kaynatılmalıdır. daha sonra soğumaya bırakalım saça uygulanır. saçın her yerini iyice dökülür uygulanır ve masaj yapılır. daha sonra yaptıktan sonra 40 dakika saçta bekletmelidirki saçın iyice etki etsin. daha sonra doğu şampuanıyla yıkanmalıdır çünkü gerçekten doğru şampuan çok iyi saçı çok iyi etki gidiyor. şampuanla yıkayıp iyice giderilmelidir soğan kürü zaten saçta aşırı bir şekilde koku yapmıyor. o yüzden rahatlıkla kullanılabilir. haftada bir kez yapmak saçı gerçekten çok uzatıyor herkese tavsiye ediyorum. başka bir yöntem ise saç uzatmak için sürekli taramak.saçlarımızı sürekli tanıdığımız da genellikle aşağı doğru taradığımız da daha çok uzar.

1

bildiğim kadarıyla sarımsak, yumurta akı, argan yağı.

0

bunu yapmak için bir çok şey yapılabilir , bende bazı şeyleri yaparken bu taktikleri uyguluyorum , bioblas şampuan kullanıyorum sonra limon suyu özlü ve sarımsak suyu özlü şampuanlar kullanıyorum . benim depresyon geçirdiğim zamanlar kısacık kestirdiğim saçlarım , kısayken mükemmel gözüküyordu . daha sonra artık biraz uzatmam gerekiyor yaz geldiğinde en azından ensem açıkta kalıp pişmesın diye uzatmak istiyorum , tabi saçımda uzamak da bilmiyor bir türlü o zamanlar bu taktikleri 1 ay uygulamam benim için saçımın uzamasına yardımcı oldu ve 1 ay gibi kısa sürede uzaması beni çok mutlu etmişti.

0

düzenli yıkamak saçı ciddi anlamda uzatır. besleyici ürünler takviyesiyle sağlıklı saçlara kavuşabilirsin

0

zeytinyağı ve limonu karıştırıp masaj yaparak saçlarına sür ve yarım saat beklenve yıka haftada bir gün uygulayabilirsin bide aylık uclarından kestirirsen daha fazla dolgunlaştığını göreceksin.

0

limon dok daha gür çikmasi icin yumuşak saç istiyorsan haci şakir şampuanlar var