0

bir defasında beni de aradılar hemde defalarca çünkü yabancı numaralara açma huyum yoktur üstelik o gün gece vardiyasindaydim defalarca aradılar kapatıp yattım tekrar aradılar en sonunda dayanamadım açıp ne var lan ne var ne diye öyle bi bağırdım ki şak suratıma kapatıldı telefon hemde tek kelime etmeden araştırdım vodafonea ait olduğu yazıyordu fakat madem vodafonea ait ben bu operatörü kullanmıyorum neden beni arıyorlar üstelik bu tarz aramalarda önce bilgisayar devreye girmez mi nasıl benim şak diye suratıma kapatılır telefon şüphelendim ve numarayı engelledim

1

ben sabah sabah arandım ve rehberimde kayıtlı olmayan, bilinmedik telefon numaralarını ilk aramada açmadığım için numarayı araştırdım. vodafone'dan arıyoruz deyip, taahhüt uzatma teklifiyle bilgilerinizi almaya çalışıyorlarmış. net cevaplar verirseniz de yüzünüze kapatıyorlarmış.

dikkatli olmanızı tavsiye ederim. gerçekten bu olaylar çok fazla, bir anlık dalgınlığınıza gelebilir ve dikkatsizliğinizin bedeli sonrasında ağır olur.

1

büyük ihtimal banka müşteri hizmetleri bu kredi felan filan konuşma yapar hep aynı