0

ben henüz para çekemedim. ama bugün çekim talebine istek göndericem ama eğer uğraşırsan 30 lira uğraşmazsam 25 lirada bırakmak istiyorum. okuldan sonra eve gidip bilgisayara oturacak ve yazmaya başlıycam. hem zaten ramazandayız yemek falan acıktığını hissetmemek için oyalanmak gerekiyor. bu zaman diliminde hem oyalanır hem de para kazanırım.

0

vallahi ben şu an hiç para çekemedim nasip olmadı ancak şu an 9,70 tl gibi bir rakamım var diye düşünüyorum bilmiyorum ama şunu söylemem gerek ki herhalde şu an siteye güveniyorum. çünkü bu soruya verilen cevaplara bakarsanız herkes kazancının yattığını söylüyor ve bu rakamlar 25 tl 26tl civarı paralar. eğer cidden doğru ise ilk şunu deneyeceğim, ilk önce paramı direk 25 tl olunca ödeme talebi oluşturacağım, ondan sonra da eğer yatarsa param, anında her gün bu siteye girerim hiç bir şey umrumda olmaz zaten bu devirde böyle rakamlar büyük rakamlar helede bir hesapta iki kişi olacaksınız öyle kasılacaksınız. düşünsenize abiniz veya kardeşiniz sizinle beraber zamanı oldukça bu siteye giriyor ve olabildiğince para kazanıyorsunuz. cidden günlük olarak iyi bir kazanç elde edebilirsiniz bu sayede.

0

ben yeniyim heyecenla 25tl olmasını bekliyorum allahın izniyle yeni bilgisayar alıcam.

0

ilk paramı 3 ay önce aldım bend her üye gibi sabırsızlık yapıp yirmibeş liraya ulaştığımda talepte bulundum sonra hesabıma yattığında çok şaşırdım site güvenilir diye sonra azimle çıktık yola kazanmaya deva ediyoruz.

1

5 kasımda ilk ödememi almışım ve tabi ki 25 liraydı. ödeme eşiğine gelir gelmez talep etmiştim sonra 6 kez daha ödeme aldım. eski azmime ulaşırsam ve kazançlar biraz daha yüz güldürürse aynı hızla devam ederiz inşallah. bugüne kadar bir sorun yaşamadım , umarım yaşamam da.

0

erkek kardeşim bir kere 25 tl çekti. şuan ikincisini de çekim talebi verdi. bende 26 tl yaptım çektim. şuan 30 tl yapmayı düşünüyorum. çünkü site güvenilir. o acıdan sıkıntı yok.

0

buradan ilk paramı, kasım ayının son haftasında çektim. bir kere de 160 tl çektim ve akşam talepte bulundum öğlen olmadan hesabıma geçmişti para. site ödeme konusunda da her konuda da çok güvenilir. kimsenin şüphesi olmasın.

0

bende daha yeniyim bu yüzden bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. paraya ihtiyacım bar inşallah para kazandırır.

0

dün yattı hesabima ilk defa 25 tl ye ulaştım henüz çekmedim . yatana kadar şüphe vardi hala içimde ama hiç kalmadı . emeklerin boşa gitmemesine çok sevindim .

1

ilk ödememi kasım ayının üçünde aldım. 25 lira odeme limitine ulaştığımda alıyorum bu ara biraz paraya ihtiyacım olduğu için biriktirmiyorum. toplamda 100 lira aldım. biraz tembelim sitedeki diğer kullanıcılara göre kazançlarda zorluyordu ama inşallah iki kat kazanç biraz yüz güldürür.

0

henüz para çekmedim ama sabırsızlıkla bekliyorum.

0

henüz ilk paramı çekmek için yeterli bir bakiyem yok.

0

bende daha bugün basladim 1tl yaptım gördüklerine göre ödeme yapıyor umarım bir faydası olur

0

sorumanide ilk parayı 10-12 gün önce çektim.yirmi altı lira hesabıma yattı.hemde bir gün sonra yattı.

0

ben henüz yazmaya başladım, gerçekten çok merak ediyorum bu sorunun yanıtını.