1

yeni yıla girerken özel bir etkinlik yapma gibi bir planım yok şimdilik. her zamankinden farklı olsun isterim yeni yılın iyi geçmesi adına. ama evde pijama terlik televizyon modunda takılırım muhtemelen. yıl sonu maddi durumlar da çok elverişli değil daha farklı aksiyonlara. belki arkadaşlarla vakit de geçirebiliriz hepsi o kadar.

0

yılbaşında herkes eğlenirken ben finallere çalışmayı düşünüyorum benim yilbasiyla ne alakam olur zaten şimdiye kadar hiç yılbaşı kutlamamisimdir şimdiden sonrada kutlamam çünkü bizim için kutlamak haramdır ve bizim için normal bir günden farkı yoktur.

1

şimdilik bir planım yok. plan yapacak param da yok. o yüzden muhtemelen evde olurum. belki birkaç arkadaşım gelir ve birlikte vakit geçiririz hepsi o kadar.

0

banane birilerinin dini bayramından hiç bir şey yapmayacagım her yılbaşında oldugu gibi normal günler nasılsam öyle hareket edecem onlar benim kurban ve ramazan bayramıma saygı ve sevgi gösterilene kadar böyleyim saygı duyarım ama kutlamam abd nin saddamı dini bayramımız olan kurban bayramında astıgını unutmadım yani