0

kesinlikle hem boş konuşuyorlar. hem de sürekli söyledikleri şeyi papağan gibi tekrarlayıp duruyorlar. aslında savundukları şeyin ne olduğunu ya da doğruluğunun ne olduğu hakkında en ufak fikirleri dahi yok. ama sürekli bir savunma bir açıklama içerisindeler ve bu da insanı haliyle kızdırıyor.

0

ben daha çok muhattap olmamaya çalışıyorum çünkü deveye hendek atlatmak cahile laf anlatmaktan daha kolay . çünkü cahile ne anlatirsan anlar anlamıyorlar.

0

cahil insanlar, bilgisiz olan insanlar değildir sadece okuyup da bir fikri olmayan görgüsüz cahil olan birçok insan vardır. fikri yok ama zikri var. çoğu zaman bu insanlarla karşılaşıyorum bazen gülüp geçiyorum çünkü cevap versen de sadece ben bilirim deyip benim düşüncelerimle bile dalga geçebiliyor bu yüzden bu durumlara maruz kalmamak için bazen sessiz kalıyorum. özellikle insanların konuşmasıyla, kıyafetiyle, düşünceleriyle, diniyle dalga geçen insanları çok cahil buluyorum. bence asıl cahil insanlar işte bu kişilerdir.

0

benim hoşuma gidiyor ve gerekli olduğunu söylemek isterim. şöyle açıklayabilirim bu konuyu; insan kötüyü bilmezse iyinin ne olduğunu anlayamaz. cahil insanlarla muhabbet ederken de siz farkedersiniz ki onun bizim düzeyimizde olmadığını anlıyor ve yerine uyanıyoruz. bu kendimizi iyi hissetmemizi ve içimizde gizli olan merak duygusunu uyandırdığı için cahil ve zeki kavranlarını kavrayıp öylr olmamak için ne yapabileceğimizin farkında oluyoruz. ve şöyle de birşey var. beynimiz muhteşem bir makinadır. öyle ki bir düşünce ve ya bir amaç belirlediğimizde vücudumuzun ve beynimizin frekansı değişim etrafımızda bulunan karbon ve verilerle iletişime geçiyor ve bizim için otonom olarak etrafımızı, çevremizi ve işimize yarayacak bilgileri tarıyor. bu da şunu gösteriyor ki sürekli faliyet içinde olan beynimiz bir navigasyon görevi üstlenim hayatımıza istediğimiz şekilde yön vermemizi sağlıyor. daha kısa açıklamak gerekirse etrafımızdakiler ve çevremizdekiler düşüncelerimizin ve yaptıklarımızın bizlere bir yansımasıdır.

0

cahil insanlarla uğraşmak çok zoruma gider.insana anlatamazsın.bir söz vardır bence çok doğru.cahil dostun olacağına okumuş düşmanın olsun diye.

-1

evet gidiyor cahil insanlarla uğraşmak cok zor öldüresim geliyor

-1

ne sınıre gıtmesı olduresım gelıyor boş boş konusuyorlar