0

bilmek güzel bir şey ama bilmişlik taslayıp sürekli her konu hakkında yorum yapan insanlarla mesafe koyarak ancak kurtulabiliriz ya da umursamayarak.

0

herşeyi ben bilirim diyerekten davranan insana verilebilecek en uygun cevap, onun anlattıklarının sizin tarafta hiçbir şey bulmadığını davranış ve tavırlarla hissettirmektir.siz böyle davrandıkça sizde daha çok değer bulmak için daha çok çabalayacaktır ve böylelikle kendi kendine tepkisini azalacak ve susmaya başlayacaktır.tabii bahsettiğin bu durum cahil düzeyde olmayan çok bilmişlere karşıdır.cahil düzeyde olan çok bilmiş kişiye yapabilecek çok bir şey yoktur , bulunduğu ortamı terk etmek mümkünse en ideali budur.onaylamazsam da bazen benimde yapmsk istediğim tepki, ağzın üstüne bir tane vurmaktır.

0

cok bilmise cevap vermemek veya bulundugu ortamdan uzaklasmak surtuşmemek en iyi mucadele.yontemidir mucadele edersem dovmek zorunda kaliyorum cunku

0

öyle insanlar var hayatta maalesef ki ama onlar hiç umursamadan sadece onlar söyle ben dinliyorum cevap vermiyorum yani taviz vermiyorum yani kısacası hepsi çok bildiğini sanıyor ama aslında hiçbir şey bilmiyorlar .sadece sağdan soldan duyduklarını söylüyorlar aslında araştırmıyorlar araştır sağlar doğru öğrenecekler �yi günler.

0

o insanlar bana ne söylüyorlarsa karşılığını hemen bulurlar. öyle oturupta onların laflarını dinleyemem. her türlü cevap veririm.

1

cevap bile vermiyorum bazen susuyor hemen. öyle insanlar burunları beş karış havada.

0

mücadele etmiyorum. önce sizi kendi seviyesine çeker sonra sizi o seviyede yener.

0

gercekten biliyorsa bisey demiyorum saygi duyuyorum.
ama bilmeden salliyorsa,daha mantikli daha gercekci ve bildigim sekilde onun bilgisinin onune geciyorum.

1

söyle ne karışıyorsun bazen de kavga çıkar

0

çok bilmiş insan boş konuşan kibirli isnamdır

0

her şeyine he he deyip geçiyorum. bazen de vurmak istiyorum ağızlarına