0

kendime yakıştırdığım her renkte kıyafet giymeye çalışırım. ama yine de belli renkleri daha çok kullanıyorum diyebilirim. bunlar;
siyah
beyaz
lacivert
mavi
kırmızı
bordo
gül kurusu
mor
kahve rengi
pembe
yavru ağzı
kiremit tengi. bu renkleri daha ağırlıklı olarak kullanırım.

0

genellikle koyu renkli kıyafetleri tercih ediyorum biraz kilolu olduğundan dolayı açık renk kıyafetlerin bana yakışmadığını düşünüyorum ondan dolayı tercihim koyu renk kıyafetler denir

0

giyim kuşamda tercihim genel olarak canlı renkler oluyor. siyah, kahverengi gibi renkleri pek tercih etmiyorum. kırmızı renkten de mümkün olduğunca uzak duruyorum.çünkü girmiş olduğunuz kıyafetin hem kendi üzerimizde hem de biz de iletişim halinde geçen insanlar üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum.bu inancının temeli ise daha önce okumuş olduğum kitaplar ve bu alandaki uzmanların görüşleridir. örneğin,kırmızı rengin hem biz de hem karşı tarafta saldırganlık ve hırçınlık duygularını tetiklediği gözlenmiş. o yüzden kıyafetlerde içimi açan renkler olan mavi, yeşil, turkuaz ve sarı'nın bazı tonlarını tercih ediyorum. bu renkleri giydiğim zaman kendimi daha enerjik ve daha hayat dolu hissediyorum.

0

özel bir tercih olmamakla birlikte, genelde lacivert ve kahverengi kıyafetlerin var.

0

daha çok siyah tercih ederim siyah vazgecilmezim onun disinda,gri,toprak renkleri,kırmızı,yazın daha çok beyaz

0

genellikle koyu ve sade tonları tercih ederim.

0

genellikle açık renkleri tercih ederim. açık renkler giymeyi veya siyah koyu renkler giymeyi de severim.

0

genellikle siyah renginde giyiyorum kıyafetlerimi.

0

genelde giysilerin renklerini hepsini giyerim ama spor tarzında giyiyorum pek öyle renk ayırt etmem

0

kıyafette çok önem veriyorum giydiğim giysileri özenle severim kıyafetleri sevmem zor oluyor ama ben en çok lcw waiki kıyafetleri alırım ama en fazla mavi kapalı yeşil renkler giyiyorum.

0

ben kıyafet seçerken genellikle çok neon renkler tercih etmek yerine, daha koyu renkler genel renkleri tercih ederim. mesela kırmızıyı seçerim ama çok değil bir üki tane. onun dışında bordo rengini daha çok severim dolabımda yeterince bu renke ürün bulunmaktadır. tabiki her kadının severek giydiği siyah ve beyazı da çok fazla tercih ederim. gül kurusu rengini de fazlaca kullanırım. dolabımda gülkurusu hiç eksik olmaz. mor rengini de severim onu da bu aralar kullanmaya çalışıyorum. kiremit rengine zaten bayılıyorum gördüğüm gibi alasım geliyor. pembenin bazı tonlarını da kullanırım ama toz pembe gibi cırtlak renklerini kullanmmam. bej rengini de çok kullanırım. kahve rengini çok sevip kullanırım. haki yeşilini her üründe severim. mavi rengini ve lacivert renkleri de çokça kullanırım. dolabım genellikle bu renklerdedir. diğer renkleri pek tercih ettiğim söylenemez. ama zamanla bütün renkleri kullanmaya çalışacağım çünkü farklı renkler farklı duygular yaratır insanda.

0

kizmizi beyaz fistik yesili cok tercih ettigim renklerdir benimle bir butun oldugunu hissediyorum bu renklerin

0

ben genellikle ,her renk kıyafeti giyerim ayırt etmem ama çoğunlukla fosforlu yeşil taze renkli şeyler daha çok seviyorum iyi günler.

0

böyle belli bir renk yok giydiklerimde herzaman değişiyor.

0

giydiğim kıyafetlerin rengi hep değişir. ama ben genelde mavi renkteki kıyafetleri giyiyorum. çünkü zamanında baya bir mavi renk almışım. giymesem olmaz :)

0

kışın koyu renkler özellikle siyah yazın ise açık daha çok beyaz

0

genelde siyah ve beyaz ağırlıklı giyinirim. ama sade bir kıyafette çarpıcı parçalar kullanmayı severim. siyah bir kıyafetin altına fuşya bir ayakkabı ya da beyaz bir kıyafetle canlı renklerde bir çanta veya fular kullanmayı severim.

0

ben genelde siyah renk giyiyorum.daha samimi buluyorum:)