0

bir renk olsaydın hangi renk olurdun?

açık yeşil gibi

10 cevap
0

bütün renklerin karışımı olan bir renk olurdum. çünkü bir çok renk var içimde. renkli biriyim . o yüzden.

0

bir renk olsaydım mavi olmak isterdim huzur verici, sakin ferah bir renk

0

bir renk olsam siyah olmak isterdim. çünkü tek gerçek renk olduğunu düşünürüm. nedenine gelince ışık yokluğunda tek renk görebiliriz ki o da siyahtır. gözlerimizi kapatınca gördüğümüz tek renk siyah. herşeyi örtüp gizleyen renktir siyah. bazı uygarlıklarda hüzün ve yas, bazılarında güç ve başarı, bana göre huzur ve tutku bazı uygarlıklarda hatta mutluluğun bile rengi sayılabilir. siyah benim en sevdiğim renktir. çünkü siyah her rengin anlamıdır doğuştan köre.

0

bir renk olmak isteseydim mavi yada güneş rengi olmak isterdim her gökyüzüne baktığımda masmavi çok hoş oluyor buda sarı olmak isterdim güneşle aynı renk ama ışınları bize sarı geliyor

0

bence yeşil yada mavi yada beyaz bence yani başka yok

0

bir renk olsaydim,sanirim mavi renk olurdum.:)

0

ben beyaz olmak isterdim.ne kadar kirletilsem de aslında içindeki gerçek rengin farkında olunmasından yana olurdum.masum ve el değmemiş.ayrıca içerisinde tüm renkleri barındıran bir renk olduğu içinde tercih ederdim.çünkü ben her duygu aynı anda yaşayabilecek bir yapıya sahibim.o nedenle beyaz olmayı tercih ederdim.

0

bir renk olsaydım beyaz yada mavi renk olurdum. beyaz renk saflığı ve temizliği temsil ederken mavi renk canlılık ve enerji veriyor. bu renklerin benim kişiliğimi daha çok yansıttığını düşünüyorum.

0

ben beyaz renk olmak çok isterdim. çünkü en çok sevdiğim renklerden biri ve hiç bir zaman da vazgeçilmezdim. bu yüzden sadece temizlik anlamı katıyor bana.

0

beyaz olmak isterdim tertemiz saf ve sade kirlenmemiş bir renk masumiyetin simgesi