0

tam bir zıtlıklar insanı diyebiliriz ikizler burcu insanları için. benim sadece iki tane arkadaşım oldu ikizler burcu ve gerçekten ikizler burcunu tamamen tanıyorum desem yeridir. ikisi de birbirlerini tanımayan iki insan olmalarına rağmen bir burç iki insanı anca bu kadar birbirine benzetebilirdi. neyse özelliklerinden bahsedeyim biraz. öncelikle açık sözlüler düşündüklerini pat diye düşünmeden söyleyen insanlar (bu tabii ki her zaman güzel sonuçlar doğurmuyor) bunun yanında aşırı derece de inat insanlardır. bir şeyi yapmak istemiyorlarsa asla ve asla yaptıramazsınız. yada bir şeyi yapmaya kafaya koydular mı o işten asla döndüremezsiniz. tam bu iş olmayacak ve bu insan kafasını yiyecek delirecek deyip umudu kestiğiniz anda; sanki o işin peşine hiç düşmemiş hiç uğraşmamış gibi bıçak gibi kesip atarlar yine şaşıp kalırsınız. yani kısacası ikizler burcu bir arkadaşınız yada tanıdığınız varsa sürekli şaşırmaya hazırlıklı olun. çünkü onlar sürekli yanlarında ki insanı şaşırtıp dururlar. bazen kavga eder gibi konuşurlar ne olduğunu anlamadan pamuk olurlar. tam bir dengesizlikler burcu da diyebiliriz.

0

ikizler burcu ruh halleri sürekli değişen duygu ve düşünceleri sürekli değişen kişilerdir .bir dakikada hem ağlayabilir hem de gülebilirler çok sevecen bir burçturlar.ikizler burcu çok değişik insanlardır her işi yapabilirler.ikizler burcu çift karakterlidirler.

1

ikizler burcu kararsızlığı ile bilinir. çok hızlı duygu geçişlerine sahiptir. 1 dakika önce gülerken 1 dakika sonra ağlayabilir. kıvrak zekalı ve sıkılgan olurlar. konsantrasyonları ve ilgileri çok çabuk değişir. kısaca maymun iştahlı diyebiliriz. tabii ki kendimden biliyorum.

1

adı üstünde ikizler olduğu için sağı solu belli olmuyor bi bakarsın gülüyor bi bakarsın ağlıyor. bir dediği bir dediğini tutmaz aşırı kıskanç olurlar burnundan getirir adamın yani :)