0

en belirgin özellikleri kararsız oluşları, çok konuşan, eğlenceli bir burç

0

ikizler burcu hayatımda gördüğüm en çift karakterli burçtur. bursa kesinlikle bir anları bir anlarını tutmaz .bir bakarsın çok eğlenceli cana yakındır .bir bakarsın çok soğuk ve donuklardır. karmakarışık bir ruh haline sahiptirler. mesela bir baktığımızda ikizler burcu birinden için sevmiyorum der.
bir süre sonra daha ben yanlış düşünmüşüm çok iyi biri diyebilir.

0

tam olarak benden bahsediyorsunuz.benim burcum ikizler sürekli ruh halim ve düşüncelerim değişiyor. kendimi engelleyemiyorum elimde değil böyle olmam. bazen çok neşeli olurum insanları eglendirmeyi severim. hatta esprilerimle zehirlerim onları. aslında çok sıcak kanlı değilim ama samimi olduğum insanlara çok canayakın davranırım.

0

valla benim tanıdığım ikizler burcu olan tüm arkadaşlarım böyle kimse kusura bakmasın ama dengesiz, yalancı, bir dediği öbürünü tutmayan insanlar, ayrıca dedikoducu seni seviyor gibi gözüksede arkandan konuşur, iyi yanlarını pek görmedim ama dışardan bakıldığında sevimli, şakacı, komik gözüküyorlar

0

ikizler burcu çift karekteri, dakikası dakikasını tutmayan bir burçtur yani. pratik, gezmeye , eğlenmeye düşkün, sıcakkanlı bir burçtur.