0

ikisinin de yeri ayrıdır ama bende slow daha ön plana çıkıyor

0

eğer önemli bir işle uğraşıyorsam slow dinlerim ama mod düşürmeyenlerinden daha çok sakinleştirenlerden diyeyim.. ama eğer odaklanmam gereken çok önemli bir işim yoksa elbette pop dinlerim örneğin temizlik yaparken pop dinleyince insanın enerjisi yerine geliyor keyifleniyor ve işi çok daha kısa sürede bitiriyor ikisinden birini seçmek söz konusu değil benim için çünkü iki tür de çook ayrı birbirinden yine bunlar da o anki duruma göre değişiklik gösterebilir

0

suan gercekden cok zor bir durum bu solemesi ama genel olarak tabiki bende dahil slow muzik bizim en fazla dikkat 've ilgi ceken muzik dalidir.

0

bir pop muzik hayranıyım, yerli ve yabancı farketmez

0

ruh halime göre ikisini de dinlerim efkarliysam arabesk, mutluysam pop,huzurlaysam slow.

0

ben her ikisine de agirlik veriyorum gunluk yasantimda,ama slow biraz daha insani bunaltiyor ya..o yuzden pop muzik tercihimdir.:)

0

kisinin ruh halıne gore degıskenlık gosterebilir. eger uzgunsem yada kafamın ıcın bırseylerle doluysa kesınlıkle slow muzık tercıh ederım. ve terapı gıbı gorurum. bu yuzden slow dınlerım. eger dınamıksem yerımde duramıyorsam ve enerjıksem pop dınlerım bagıra bagıra sarkı soylerım ve eglenırım popta aynı slow muzklerde oldugu gıbı ruhumuzu anlatır ve ruh halımıze gore degıskenlık gosterebilir. aynı zmanda ruh halımızı sarkıyla da belırleyebiliriz. kotuysek pop ile enerjı toplayıp ıyıyken slow muzıkle bı anda kafamızı bulandırabiliriz. muzık ruhun gıdasıdır.

0

slow biraz daha psikolojik olarak seni farklı yerlere götürür

0

ikisini demlerim ikisi de insanı sakinleştirir güzlse

0

aslında ikiside güzeldir kulağa hoş gelsin yeter ama pop müzik bence daha güzel