0

tam tamina kuruls gunune denk gelemesemde yaki bir tarihinde uye olsum buraya. kuruldu 3-5 gun sonrasinda ben kayit oldum zaten

0

siteye 20-22 gün önce üye oldum.o yüzden ilk kurulduğu zamanları hatırlayamıyorum.

0

site açıldığında ben bir hafta sonra üye oldum. herhalde yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın tavsiyesiyle geldim buraya iyi de oldu ona buradan allah razı olsun diyorum. yani ben bu siteyi gerçekten çok seviyorum iyi ki buraya gelmişim burada iyi kazanç elde ettim en azından eşime destek olmuş oldum.. mesela en son aldığım para ile hem kendi telefon faturamı ödedim ,hem de eşimin telefon faturasını ödemiş oldum. bence bu site gerçekten çok iyi biraz kazançlar yükselse gerçekten çok iyi olur çok sevinirim zaten bu aralar fazla aktif değilim. artık gerçekten parmaklarım sızlıyor böyle yazmaktan dedim biraz ara verelim arada bir gene giriyorum yani zaten bir de benim oğlum hiç rahat durmuyor çok şımarık bir de onunla ilgilenmek zorundayım 14 aylık olduğu için ilgi bekliyor yani ilk kurulduğunda an bir şey diyemem ama çok güzeldi böyle çok hareketliydi şu an buralar gerçekten çok durgun.

1

site kurulduktan bir kaç hafta sonra üye olduğum için ilk kurulduğu zaman mı haftaları bilemiyorum. ama üye olduğumda da çok yeni bir üye olduğum için sürekli olarak kendini geliştiren ve güven veren bir site görüyorum karşımda. güvenimi de hiç bir zaman boşa çıkarmadı gerçekten çok severek ve kaliteli zaman geçiriyorum burada.

0

ben ilk kurulduğu günlerde bir arkadaşımın vesilesiyle keşfetmiştim. zaten unutulacak kadar uzun bir zaman geçmedi üzerinden. o zaman da güvenilir bulmuştum hala da fikrim değişmedi. eğlenceli buluyorum soru sormayı ve cevap yazmayı. cevap yüzdem sorulara göre oldukça fazla gibi. eğitici ve öğretici bir site oldu benim için aynı zamanda. ödemeler konusunda da bir sıkıntı yaşanmıyor.

kurulduğu günlerdeki anlayışını ve çizgisini değiştirmedi sonuç olarak...

0

siteyi ben bir aydan fazla oluyor keşfedeli tesadüfen görmüştüm. çok hoşuma gitmişti. sonrada bağımlısı oldum resmen. pazar günleri eşim gelene kadar bakamıyorum o zaman ne soruldu diye çok merak ediyorum. cevaplarken de öğreniyorum aynı zamanda.