0

ilk kullandığım telefon sony ericsson du.

1

evet kullandığım telefon modelini hatırlıyorum. nokia 3310 model bir telefondu. çok güzel günlerdi gerçekten telefonu resmen kılıktan kılığa sokuyordum. o kadar değişik kapakları almıştım ki ona. sanki 3310 değil farklı model telefon kullanıyor gibi duruyordum. bir de arkasından böyle arandığı zaman ışıl ışıl yanan yapışkanlı şeylerden takıyordum. benim için o kadar değerliydi ki boynuma asıp gezdiğimi biliyorum ya. az şarkılar bestelemedim onunla. kendi özgün zil seslerimi yaratıyordum. ne günlerdi ya gerçekten küçük şeylere bile ne kadar değer verip mutlu olurduk. şimdi hepimiz tatminsiz insanlar olduk. o telefonda yaptığım her şey bana çok güzel geliyordu. telefonu kurcalayıp yeni bir şeyler keşfettikçe mutlu oluyordum. tabii sonra üstünden çok telefonlar geçti sayısız. ama benim kalbimde nokia 3310 telefonumun yeri kesinlikle ayrıdır.

0

k iyi hatirliyorum tabi nokia 6630 diye bir telefondu aylik 80 tl taksitle almistim 460 tl askeri ucretle calisiyodum her ay elden taksit imkaniyla aylarca odettiler :)

0

ilk kullandigim telefon markasi nokiaydi

0

evet cok ıyı hatılıyorum yıl 2008 ve elımde nokıa 3310 var ve oldukça uçtugumuz seneler ve esas anlamda en ıyı vakıtler geçırıdıgımız sene ama ellerımızde nokıa telefonu vardı ve oldukça havalıydık herkeste yoktu bu telefonlar o zamanlar nokıala kız düşürüyoduk ve oldukça keyifli zamanlar geçiriyoduk ve sonra sonra akıllı telefon dokunmatık telefonlar cıkmaya başladı ve ne oldugunu hiç anlamadım ve bu akıllı telefon dokunmaktık olayı epey bı arttı artık nokıalı telefonlu olanlar artık satmaya bakıyordu ve o nokıanın o zamanlar modelı iyice ve epey bi şekilde malesef düştü ve artık tuşlu telefon olayını kaldırmaya çalıştılar çünkü teknolojık anlamda ve oldukça cok yayılmıştı etrafa sonraya sonraya bu aşamalara kadar geldık tabıkıde sonra güzel bi şekilde akıllı telefon aldık bu kadar yani ilk telefonum oydu ve mutluydum şimdi söz konusu akıllı telefon olursa susarım.