0

bence hayat zor ama insanlar hayattan da zor.

0

hayatı zorlastiranlar kesinlikle insanlardır kimse kimseyi istemiyor cekememezlik var insanlar birbirlerine iyi davranmıyorlar birbirlerine gulumsemiyorlar ve bu hayatı daha yasanilmaz hale getiriyorlar.

0

insanlar zorlaştırıyor,çünkü artık insanlar herşeyin kolayına kaçıyor ekmek yemek için buğday ekmiyorlar para kazanıp ekmek almak istiyorlar bu da zor geliyor, önceden çamaşır makinası mı vardı elde yıkanır dı. su mu vardı taşınır dı kimse değer kıymet bilmez oldu.

0

ben kendi yorumumu yapım benim hayatım aslında zor değil ama gerçekten insanlar çok zorlaştırıyor . sorumsuz ve nedense ilgisizler . örneğin en yakınindan gelmesi gereken destek yardım hiç ummadığın insandan geliyor . anlamsiz ama kendileri için değilse bile başkaları için hayati zorlaştıran çok insan var .

0

kişiden kişiye değişir bence hayatın zorlukları insanların bu hayatı kabbullenişi hiçbirşey yapmaması dahada zorlaştırıyor hayatı oysaki biraz çaba gösterip hayata tutunup bakış açımızı değiştirsek hayatın ne kadar kolay olduğunu anlayabileceğiz.