0

acur turşusu ve salatalık turşusu en sevdiğim bir de lahana turşusu tabi ki yemeklerin yanında muhteşem oluyorlar ve bağırsak ve mide sağlığı için yeri çok önemli hem de lezzetli. kısırın bulgur pilavının yanında muhteşem oluyor

0

bizim evde turşuyu sık sık yapan kişi annemdir.bu yüzden çok turşu var bu çesitlerden en s evdiklerim havuç ,lahana ve dal turşusudur.bizim evde en çok turşu seven babam ve küçük kardeşimdir .turşu çokta sağlıklıdır. herkesin yemesini tavsiye ederim.

0

turşu suyunu gerçekten çok seviyorum ama turşusuyu yazin çok güzel oluryor ancak en güzeli turşusuyunda simitle birlikte tülketmek turşususyunun verdiği ordaki tat anlatilamaz ama karin doyurmak istemiyorum ben diyorsan taze taze soğuk soğuk serin serin yalniz içmeni öneririm off bak canim çekti keşke olsafdaa içsek

0

turşular bayılırım her kış anneme muhakkak yaptırtırım . çok severek tüketim hatta daha bu geçen kış yeni yıla girmeden önce iki küçük kavanoz turşuyu ben bitirmişimdir .

0

bir bulgaristan göçmeni olarak başta lahana turşusu olmak üzere bir çok turşuya bayılırım ama acıyla aram pek iyi değil. o yüzden biber turşularından ve acı turşulardan uzak duruyorum :)

0

ewet tabiki hani öncelikle tursunun kavurmasinida yerim bizde tursunun zaten lahana tursusu vardır salatalık turşusu,biber turşusu,fasulye turşusu,vede patlıcan turşusu vardır bunların hem yerim hemde suyunu içerim.

0

acur turşusuna bayılırım diğerlerini pek sevmiyorum sadece acur turşusu

0

turşu sevilmez mi lahmacun doner kebap her turlu yemegin yanina gider

0

turşuyu severim çünkü hem sulu hı çok hoş bide çok bekleyen turşunun hem de ekşi aynı zamanda acı olduğu için tadı çok
hoş ben severim hem ekşi hemde acıyı
yumuşak olmasıda gerek
en çok sevdiğim turşu lahana turşusu ve hıyar turşusudur