0

hayir etmiyorum cok yapmacik ve sacma videolari var

0

enes batur gerçekten çok gereksiz biridir. buralara kadar nasıl geldi hala anlamış değilim. çünkü saçma sapan videolar çekiyorlar ve hiç bir amacı da yok. bu yüzden izleyen biri değilim.

0

enes batur'un videolarını asla takip etmiyorum ve o kişi hiçbir şekilde sevmiyorum. nedense bana çok yapmacık ve çok değişik geliyor. çocuklara bence çok kötü örnek oluyor sürekli sanki büyük şeyler yapma derdinde kendini zengin görme derdinde insanlara gerçekten çok kötü örnek oluyor özellikle de çocuklara. çünkü en fazla izleyen kitle genellikle çocuklar onların beynini yiyor neredeyse. videolarda hiç komik değil bir amcası var onunla sürekli bir şeyler yapıyor amcasında herhalde ünlü etmek, meşhur ekmek derdinde.

0

evet enes batur'un videolarını takip ediyoruz çok keyifli bir insan mesela geçenlerde arabasını kapatmaya göndermişti oradan izledik arabasını siyaha boyadı sonra rengini de beğenmeyip rengini değiştirmeye karar verdi ondan sonra amcası arabasının şeyini arabasının kaplamasını yırttı ve amcası tekrardan götürdü ve bu sefer daha güzel bir çekici bir renk eklediler arabaya kültürel arası yetkilerin başarılı bir şekilde kullanılabilmesi için stratejilerin ve davranışların uyumu etkin bir şekilde göçmenlere yardım ve destek alanında çalışan kişiler için oldukça önemlidir yabancı vatandaşlar ile uzmanlar arasındaki temas sağlamak ve yerel halk ile yabancılar arasında

0

pek ilgimi cekmiyor ama nadirende olsa ilgi cekici seyleer yaptigi icin takip ediyorum