0

gelmedi allah a şükür gelmesinide kimse istemez...

0

aslında ben insanları kınamayı sevmem pek. o şekilde de yani kınar biçiminde konuşmam herkesin yaşadığı kendine önyargılı olmamak gerekir diye düşünüyorum. ama büyük konuştuğum ve başıma geldi olmuştur. kınamsdım kınadığı için değil ama ben olsam asla dediğim birşey başıma gelmiştir evet. malesef. büyük konuşmamak gerekiyor insanın her türlü başına geliyor. bundan da yeterince dersi aldım açıkcası hayatta hşöjşmse hiçbir şey belli değil ne olacağımız belli değil. bu hayatta insnaın başına herşey gelebilir hayatta asla asla demek gerektiğini öğrendim buda benim için bir tecrübe oldu öyle düşünmek lazım.

0

kinamak guzel bisi deil ogut vermek guzeldir kinarsak bizimde basimiza gelebilir bu durumlar herzman sakin ve dogru olmak gerekir.

1

ben elimden geldiği kadar kimseyi kınamadım. tam aksine çok uyuduğum için ben çok kınandım. şimdi beni kinayanlarin çocukları da benim gibi çok uyuyor.:)

1

neyi ve kimi kınadıysam aynen hepsini bir bir yaşadım.

0

evet geldi. ben kınamamiştım ama rahmetli babam üniversiteyi yıllarca uzatan bir arkadaşına sürekli mana bulur anlatırdı kazandı ama zor mezun oldu diye. ben de üniversiteyi uzattım bir hoca ile münakaşamız oldu ve ısrarla beni geçirmedi tek dersten bekledim 3 yıl. ta ki hoca başka okula sürülüp gidince ben geçebildim o dersten. ee tabii babam ben uzatınca sustu bir daha o arkadaşından hiç bahsetmedi.