0

internette gördüğüm bir ilandan yola çıkarak rus hackerlerin dünya üzerindeki bütün canlı maçları verdiğiyle ilgili bir cihaz satışı yaptığı bir internet sitesinden alış veriş yaptım cihazı satın almak amaçlı sanırım 100 tl ydi şuan hatırlayamıyorum gelen cihaz normal uydu cihazıydı :))şifreli maçları çözdüğüde yok :) allahtan salatalık acur patlıcan falan koymadı öyle demeyin nelerle karşılaşıyoruz:)) bu cihazı şuan aldığım ikinci televizyonda kullanıyorum buda bana kapak oldu internetten alı veriş yapmıyorum herkes az çok birileri tarafından dolandırılmıştır dolandırıcılara burdan seslenmek istiyorum sizin olmayan parayı almayın adam olun azcık burda küfür etmeyecem

0

ben bir kez dolandırıldım ama iyi dolandırıldım şimdi o yüzden borç içinde yüzüyorum. en yakınım tarafından hemde bu borcun içine sürüklendim. nasıl kandım bende bilmiyorum ama kandım işte. hatta ilk zamanlar site de yeni üyeyken buradan kazandıklarımı bile o insana verdim ben. üstüne bir de binlerce liram gitti, hala da gitmeye devam ediyor. başta da söylediğim gibi borç için de yüzüyorum. benim asla zarar görmeme izin vermez dediğim insanla şimdi konuşmuyoruz bile. borçlar sırtım da kambur gibi geziyorum. bir de üstüne yetmezmiş gibi ailemin de haberi yok. tek başıma bu yükü kaldırmam lazım. çalışmaya başladım aslında daha önce de çalışıyordum fakat dolandırıldıktan sonra işim de elimden gitti. annemler sürekli maaşımı soruyorlar haklı olarak. bende yemek yedim bol bol yemek yiyorum diyorum hatta eve gidince de yalanım ortaya çıkmasın diye akşam yemeklerine de katılmıyorum arkadaşlarla dışarıda yedik karnım çok tok hiç yerim yok diyorum. halbuki param gitmesin diye öğle yemeğinde bile yemek yiyemiyorum. sadece sabah evde yaptığım kahvaltıyla tüm günümü geçiriyorum. annemlerin öğrenmesi demek onların çok üzülmesi bana olan güvenlerinin kırılması demek. bu yüzden onlara da olabildiğince belli etmeden bir an önce borcumu ödemeye çalışıyorum. eğer okursanız sadece dua edin benim için.

0

ben internet uzerinden islerimi yaptigim iciin vede kisileri insanlari taniyip cozebiliyorum o yuzden kimse asla bu konuda taviz vermem ben hatta yardmci olurum.

0

evet bir kere geldi 4000tl gitti adamida bulamadik ben de ustune soguk bir su ic dim iyi geldi

0

evet hemde üç kez dolandırırım dolandırılmaya doyamadım.