0

insanlar en fazla 75 ila 80 yaş ona kadar yaşıyor hbilinçsiz kazalar disinda

0

eski nesil insanlar 90 100 yaşına kadar yaşıyabiliyorlar şimdiki nesil 70 75 yaşlarına kadar yaşıyorlar

0

insanın uzun yaşaması bulunduğu ortama veya ecel vaktinin haricinde nasıl beslenmesine bağlıdır. ama türkiye tarihinde bi adam vardır en uzun yaşayan zaro ağa isimli bir adam yaklaşık 157 yaşına kadar yaşamış ve hayatında 9 padişah ve 1 cumhurbaşkanı görmüştür.

0

valla insanlar kaç sene yaşarlar sorusuna verecek cevabım, rabbim ne kadar ömür yazmışsa olur.buna yaş sınırı vermek dinimizce pek uygun olmaz.çünkü yaşlısida ölüyor, gencide ölüyor, çocuğu da ölüyor. rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah herkese.

0

bu genel bir sayı verilebilecek bir durum değildir. ama illa bir sayı verecek olursak 70, 75 ve 80 aralığına kadar genel olarak yaşıyorlar onun üzeri genelde çok nadir yaşıyor.

0

yaşadığın ortam ve beslendiğin nesinler bunda etkili doğal ortamda yaşayan insanların daha uzun yaşadığı görülmüştür.

0

bu soru ve cevap sadece yüce allah'ın bilecegi ve isteyecegi bir kavramdır kimi insannı doğduktan 1 gün sonra öldürür kimini 128 yaşında öldürür bu soruya kesin bir cevap yada hüküm veremeyiz sonuçta her an herşey değişebilir 250 deriz biri 151 inde ölür 120 deriz biri 121 de ölür 100 deriz erkes 80 a gelmeden ölebilir bu allahın bilecegi bir iştir