0

orjinal şarj aletleri hiçbir mağazada satılmaz misal samsung'un şarj aleti orjinal şarj aleti yani teknosa da ne media markt'ta ne vatan gibi böyle büyük mağazalarda satılmaz amma velakin böyle mağazalar iyi bir şarj makinesini yani bilindik bir marka olmasa da güvenilir bir şarj makinesini satarlar.. şarj aletini 60 70 liraya alırsınız orjinal diye ben aldım misal böyle çalışırken ses çıkarıyor acayip acayip. telefonu şarj ederken ısınıyor prizde kalsa ısınıyor. anlayacağınız bir gün telefonu şarj ederken aniden patlasa hiç şaşırmam bu yüzden tavsiyem telefonunuzun asıl şarj makinesini gözünüz gibi korumanız hiç kaybetmemeniz. ben bir kere kaybettim yeni telefon almak zorunda kaldım çünkü telefonumun bataryası bozuldu orijinal batarya diye gittim 60 70 liraya 1 batarya aldım telefon şişiyor da şarjı %30'a gelmeden kapanıyordu.

0

yani ben orjinal şarj olduğunu en kolay yolu kablosu böyle düz geliyorsa orjinal şarj makinası değildir. kablosu düz gelmeyecek kıvrı bir şekilde gelecek o işte orjinal şarj makinasıdir. düz bir şekilde yapsan bile düzelmez yani kablosu falan.

0

bütüm firmaların orijinal şarj aletlerinde bazı göstergeler vardır ayrıca şarj etme hızından anlaşılabilir

0

valla orjinal şarz aletini bilemiyorum nasıl birşeydir hiç de görmedim ama orjinal şarj aletini ilk görüşte anlayabilirim kablo kalitesinden anlaşılıyor.