0

yani telefonu kapatıp bir daha aç eğer aynı sorunu yaşıyorsan fazla şarja takma olmadı bir ara telefoncuya falan gösterisinde olduğu mazallah patlayabilir. dikkat et çünkü televizyonlardan çok görüyoruz.
telefonların şarj makinaları patladığını eğer telefonu kapatıp açtığında eskisi gibi olmazsa mutlaka tamirciye götür derim. sakıncalı yani ben öyle şeylerden çok korkuyorum.

1

yeniden başlatmayı ya da kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. bataryası çıkan bir telefon ise çıkarıp tekrar takmayı deneyin, şarj cihazını da çıkarıp yeniden takın. sorun bir şekilde devam ediyorsa telefoncuya danışmayı deneyin.

0

şekilde oluyor ben telefonu tekrar açıp kapatıyorum o zaman sorun düzeliyor isterseniz siz de aynı şekilde yapın.eğer ki hiçbir şekilde geçmiyorsa aynı şekilde oluyorsa o zaman bir telefoncuya göstermekte yarar var.

0

o şarj durumunu zamanında ben de yaşadım ben telefoncuya götürdüm zaman şarj yerinin sıkıntılı olduğunu söylemişti. iki gün sonra gidip aldığımda gerçekten şarj olmaya devam ediyordu ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. aslında artık telefonun yavaş yavaş ömrü de gelmeye başlıyor diyebiliriz. iki veya üç yıl kadar uzun bir süre olduysa bazı telefonların ömrü o kadar olabiliyor ve artık bataryası yavaş yavaş bitiyor. bu yüzden yine de bir telefoncuya götür beni tavsiye ederim büyük ihtimalle şarj yerinde bir sıkıntı olduğunu söyleyebilirim.