0

yumurtlayarak yumurta vererek ürerler bu şekilde çoğalırlar bu şekilde yeni yeni balıklar oluşur deni,zler bereketlenir canlanır yeni yeni balık türleriyle anneler yavru balıklarını korumalıdır

1

bir çoğu yumrtlayarek ancak bazıları memeliler doğururlar.

0

balıklar yumurtlayarak çoğalırlar.balıklar çok sevimlidir.

0

balıkların üreme yöntemleri, bir yere bıraktıkları yumurtaların diğer balıklar tarafından döllenmesi sonucu, yumurtaların balık şeklinde dönüşmesi ile oluşurlar. tabii bu balık yumurtaları, çok sağlam bir yere koyulmalıdır ve balıklar bunu bildiği için onları güvenli bir yere bırakırlar. gelen erkek balıklarda bu yumurtaları döller. bu şekilde suyun içinde bir kenarda oluşurlar. balıkları güvenli yere saklamak zorundadır dişi balık. çünkü hem suyun içinde dağılabilirler yumurtalar, hem de başka zararlı balıklar gelip, yumurtalardan besin elde edebilir. bu yüzden gizli tutulmak zorundadır.

0

balıklar yumurtlama yöntemiyle çoğalırlar.denizlerde göllerde ,veya akarsularda yumurtalarını bir kenara bırakırlar.bu milyonlarca yumurta erkek balıklarca döllenir.ve birçoğu yavru balık olur.tabii bunların bir kısmı küçükken diğer su ürünlerince yenir.

0

balıklar dış döllenme yolu ile ürerler dişi balık yumurtalarını kuytu köşeye bir yere bırakarak erkek balığın gelip onları dollemesini bekler. dişi balık bir sürü yumurta bırakır ve erkek balık gelince onları tek tek döller oraya spermlerini bırakır.

0

balıklar dış döllenme ile üreme yaparlar